Dogodek: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! 2023

24. november 2023 Ob 18.00
Datum in ura
Petek, 24. november 2023
18.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Kristalna palača

Ameriška ulica 8

1000 Ljubljana

Vabljeni na dogodek Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!, ki bo tudi letos po petih letih odlična priložnost za pridobivanje novih idej, znanj in poznanstev. Dogajanje se bo odvijalo v Ljubljani; dogodek organizira zavod Mladi podjetnik v Kristalni palači v BTC. Poleg priložnosti za druženje boste imeli možnost prisluhniti mnogim navdihujočim zgodbam, manjkalo pa ne bo tudi tekmovanja v obliki kratkih predstavitev (angl. pitch), ki bodo odločile o zmagovalcu izbora Mladi podjetnik leta 2023!

 

Med predavatelji bodo gostje iz mladih, uspešnih slovenskih podjetij. Iz prve roke bomo slišali njihove izkušnje in odzive na reševanje izzivov, povezanih s področji, s katerimi se slej ko prej sreča vsako mlado podjetje. Zastopane bodo različne industrije, od računalništva do financ, logistike, programske opreme in hrane. Za vsakega se bo torej našla zanimiva tema za širjenje obzorij.

 

Za koga je udeležba obvezna?

Udeležba na dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! je obvezna za vse, ki:

  • se soočate z izzivi pri poslovanju vašega podjetja ter vam bo koristila izmenjava znanja in izkušenj z udeleženci dogodka,
  • že napadate tuje trge ali načrtujete širitev nanje ter iščete nasvete tistih, ki so na njih že prisotni,
  • iščete priložnost za izmenjavo idej in povezovanje s podjetniki,
  • nočete zamuditi prijetnega druženja ter razglasitve Mladega podjetnika leta 2023.

 

VEČ INFO IN PRIJAVA

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.