Digitalizacija kot motor rasti podjetij

5. maj 2020 Ob 10.00
Datum in ura
Torek, 5. maj 2020
10.00 - 11.00 CEST
Lokacija

Facebook Start:up Slovenija

Digitalna preobrazba tradicionalnih podjetij je postaja vse pomembnejši element konkurenčnosti podjetij, v kriznih razmerah v katerih smo se znašli sedaj, pa je lahko to tudi ključni vir preživetja podjetja.

 

Digitalizacija izdelkov, storitev in procesov pa tradicionalnim podjetjem ponuja tudi priložnost za povečanje prihodkov, dostop do novih trgov, povišanje dodane vrednosti in tudi, ne nazadnje, povečuje odpornost na krize.

 

Tu ne govorimo samo o podjetjih, ki so naravno digitalizirana, kot na primer IT podjetja, ampak govorimo o podjetjih iz tradicionalnih panog, kot na primer proizvodnja in trženje oblačil, hrane, izdelkov in polizdelkov iz različnih materialov, kakor tudi storitev v gradbeništvu, medicini, izobraževanju in drugih dejavnostih. 

 

Pridružite se nam na dogodku, kjer vam bomo predstavili dobre prakse podjetij, ki so uspešno digitalizirala številne tradicionalne dejavnosti. Z nami bodo:

  • Emilija Stojmenova, DigiFed,
  • Rok Upelj, Movalyse,
  • Dani Pečečnik, Polident,
  • Andrej Medved, 2KM,
  • Maja Voje, Growth Lab
  • Urban Lapajne, Start:up Slovenija.

 

Izkoristite izjemno priložnost za pridobitev 55.000 EUR finančne podpore za digitalizacijo vaših produktov, storitev in procesov.

 

Če ste mikro, malo ali srednje veliko podjetje in potrebujete finančna sredstva za razvoj in digitalizacijo vaših produktov, vam je sedaj na voljo 55.000 EUR nepovratnih sredstev, namenjenih razvoju digitaliziranih produktov.

 

Ob tem vam je na voljo tudi ekspertna strokovna pomoč pri pripravi prijavne dokumentacije, ki jih je za vas pripravila ekipa DigiFed v obliki brezplačnih webinarjev. Več o tem tudi na dogodku!

 

Pridružite se nam!

 

Kje: na Facebook strani Start:up Slovenija.

 

 

 

 

 

                                

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.