Design thinking: Načrtovanje uporabniške izkušnje

14. junij 2017 Ob 9.00
Datum in ura
Sreda, 14. junij 2017
9.00 - 0.00 CEST
Lokacija

14. junija 2017 med 9:00 in 14:00 vas Tehnološki park Ljubljana vabi na delavnico s področja design thinkinga: Načrtovanje uporabniške izkušnje, ki jo bodo vodila dekleta iz interdisciplinarnega tima Servis 8. V petih urah bomo spoznali trendovske vsebine in vlogo ter dodane vrednosti s področja oblikovalskega mišljenja.
 

Vsebina delavnice

• oblikovalsko mišljenje (kratek teoretični uvod, proces, miselnost), 
• uporabniška izkušnja (kaj je, zakaj in kako jo načrtujemo), 
• zemljevid uporabniške poti (teoretični uvod, primer iz prakse, uporaba na svojem primeru, povratna informacija na delo), 
• aktivnosti za razvijanje veščin timskega dela, kreativnega razmišljanja, poslušanja in dobre komunikacije, ki podpirajo program delavnice.

Po delavnici bodo udeleženci razumeli vlogo in dodano vrednost oblikovalskega mišljenja pri načrtovanju storitev (produktov) in uporabniških izkušenj. Imeli bodo prvi osnutek zemljevida uporabniške poti za svoje uporabnike in znanje, kako ga narediti ter spoznali praktične načine za učinkovitejšo komunikacijo in delo v skupini. Vsak udeleženec bo dobil predlogo zemljevida uporabniške poti v digitalni obliki za nadaljnjo uporabo.

Prijavite se, število mest je zaradi dela po skupinah omejeno! 

Delavnica je brezplačna in je namenjena izključno članom skupnosti TPLJ in članom Iniciative Start:up Slovenija!


Prijavnico najdete na povezavi

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.