Datafy.it predstavitev - za občutno povečanje prodaje v vašem podjetju!

14. september 2017 Ob 17.00
Datum in ura
Četrtek, 14. september 2017
17.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Datafy.it je slovensko visokotehnološko podjetje, prejemnik investicije SK50 in SK200, ki se ukvarja z B2B lead generation. Glede na vaše specifikacije vam dostavijo zelo veliko kakovostnih lead-ov, kar občutno poveča prodajo v vašem podjetju. 


Podatke dobavljajo za 200+ držav in 150 panog, imajo 500+ strank globalno. Podjetje je pred kratkim prejelo 420.000 EUR investicije tveganega kapitala. Dogodek je namenjen vsem podjetjem, tako startupom, kot tudi zrelim podjetjem, ki želijo na učinkovit način povečati svojo prodajo.

Poleg iskanja kakovostnih lead-ov za svoje naročnike Datafy.it izvaja tudi plemenitenje baz podatkov (vaše že obstoječe baze podatkov dopolnijo s podatki, ki jih potrebujete) in t.i. prospecting, s katerim pridobite prodajnika, ki vam ga ni potrebno zaposliti.

Med stranke podjetja Datafy.it sodijo Microsoft, SimpleData, MeritDirect, Brier & Thorn, Bureau Van Dijk, Kuehne + Nagel, NLB, Aleja finance, Štore Steel, Iskratel, Steklarna Hrastnik, Optiprint, Beenius, Biosistemika, Genialis, itd. 

- - - 

Dogodek je brezplačen, prijava je obvezna na info@inkubatorsr.si

 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.