Dan inovativnosti Ljubljana – Robotika in proizvodnja

13. december 2022 Ob 9.30
Datum in ura
Torek, 13. december 2022
9.30 - 0.00 CEST
Lokacija

Grand Hotel Union 1

Miklošičeva cesta

1000 Ljubljana

 

Institut "Jožef Stefan"

Jamova cesta 39

1000 Ljubljana

 

EIT Manufacturing skupaj s SRIP Tovarne Prihodnosti organiza velik predstavitveni in povezovalni dogodek, na katerem boste lahko spoznali najnovejše tehnološke dosežke v panogi pametne proizvodnje ter poklepetali z najvidnejšimi domačimi in tujimi strokovnjaki iz tega področja. 

 

Če ste startup ali tehnološko podjetje, ki razvija rešitve za pametne tovarne, potem vas vabimo na dogodek, kjer boste lahko spoznali potencialne stranke in uporabnike ali strateške partnerje. 

 

Če ste proizvodno podjetje, ki išče tehnologije in rešitve za digitalizacijo, potem je dogodek pravo mesto za navezovanje stikov s strokovnjaki, ki vam bodo pri vaših izzivih nudili pomoč. 

 

Če ste inovator, raziskovalec ali preprosto tehnološki navdušenec, pa vas vabimo na klepet s somišljeniki, potencialnimi zaposlovalci ali strateškimi partnerji.   

 

PROGRAM

Progam bo potekal 13. decembra s pričetkom ob 9.30 uri na dveh lokacijah v Ljubljani; Grand Hotel Union 1 in Institut “Jožef Stefan”.

 

PRVI DEL - 9.30 do 12.00: Predstavitev projekta SmartFlexCell 

Predstavitev delovanja treh različic rekonfiguracijske robotske celice za variabilno majhno serijsko proizvodnjo, ki so nastale v okviru mednarodnega projekta SmartFlex. V vsebinskem blogu bodo sodelovali ugledni domači in tuji strokovnjaka iz Magna Steyr, Factobotics, CTAG, Renault, IJS-ja in drugih podjetij. 

 

DRUGI DEL - od 12.00 do 13.30: Kosilo z mreženjem in povezovanjem

V času kosila bo potekalo strukturirano mreženje med udeleženci. “Matchmaking” bodo koordinirali organizatorji dogodka, zato pohitite s prijavo.

 

TRETJI DEL - od 13.30 do 15.30: Predstavitev dobrih praks in mreže EIT Manufacturing

EIT Manufacturing velja za eno največjih mrež na področju napredne in tehnološko podprte proizvodnje. Najvišji predstavniki mreže bodo predstavili priložnosti tako za proizvodna kot za mala in srednja velika tehnološka podjetja. Prav tako boste spoznali primere dobrih praks naprednih proizvodnih rešitev podjetij, kot so Domel, Iskra, Danfoss Trata, nista.io, VIAR, IVII in SaleSqueze. 

 

ČETRTI DEL - od 16.30 do 18.30: Razvojne in poslovne priložnosti v panogi robotike  

O tem, kje se skrivajo poslovne priložnosti v tej hitrorastoči panogi industrijske robotike, bodo govorili predstavniki SRIP Pametne tovarne, Instituta “Jožef Stefan” (IJS), CTAG in globalne korporacije Yaskawa Europe Robotics. 

 

Celoten program z imeni govorcev je na voljo na spletni strani tukaj.  

 

Program in prijava

 

3 RAZLOGI ZAKAJ NE SMETE MANJKATI 

  1. Spoznajte najnovejše rešitve na področju industrijske robotike na enem mestu
  2. Povežite se z vodilnimi domačimi in tujimi podjetji, kot so Gorenje, Revoz, Pipistrel, Domel, Iskra, Yaskawa Europe Robotics, Danfoss Trata, Magna Steyr in drugimi. 
  3. Spoznajte najprodornejše razvojnike in raziskovalce iz področja industrijske robotike.

 

ODLIČNA PRILOŽNOST ZA MREŽENJE

Velik poudarek dogodka bo na mreženju in povezovanju, za kar je poleg številnih krajših odmorov predvideno tudi 90 minutno. Prav ta čas bo namenjen sistematičnemu povezovanju predstavnikov startup podjetij s predstavniki uveljavljenih podjetij. 

 

Program in prijava

 

POHITITE S PRIJAVAMI

Udeležba na celodnevnem dogodku je brezplačna! Število mest je omejeno, prijava je obvezna!

 

Program in prijava sta na voljo na spletni strani tukaj.  

 

Program in prijava

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.