Dan inovativnosti 2020

30. november 2020 Ob 9.30
Online dogodek
Datum in ura
Ponedeljek, 30. november 2020
9.30 - 20.00 CEST
Lokacija
Online dogodek

Ne zamudi največjega, najodmevnejšega in najbolj prepoznavnega slovenskega dogodka na področju inovativosti, namenjenega učenju, povezovanju in nagrajevanju slovenskih inovatork in inovatorjev.

 

Dan inovativnosti 2020, ki bo 30. novembra 2020 potekal preko spleta, bo sestavljen iz konference pod naslovom “Simptomi kreativnosti” in vrha celodnevnega dogajanja, ki ga predstavlja tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost, za katera se letos poteguje 43 slovenskih inovacij, ki so na regionalnih razpisih prejela zlata priznanja in se uvrstila med najboljše.

 

Ključne vsebine, ki bodo obravnavane na dogodku:

  • pomen kreativnosti
  • potencial kreativne industrije za ustvarjanje rešitev in izhoda iz aktualne krize zaradi epidemije COVID-19,
  • service design in
  • povezanje kulturno kreativnih industrij in gospodarstva.

 

Konferenca bo na edinstven način povezala predstavnike gospodarstva, kreativnega sektorja in politike iz Slovenije in tujine. Zaradi okrepljenega mednarodnega značaja Dneva inovativnosti 2020 in velike mednarodne udeležbe, bosta tako konferenca kot podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost potekali v celoti v angleškem jeziku.

 

Udeležba na vseh delih Dneva inovativnosti 2020 je brezplačna.

 

Dan inovativnosti 2020 je sofinanciran s strani Slovenskega podjetniškega sklada in programa »Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023«, v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.