ChatVORK delavnica Boljši tim!

11. april 2023 Ob 8.30
Datum in ura
Torek, 11. april 2023
8.30 - 13.00 CEST
Lokacija

Tehnološki park Ljubljana

Le kdo si ne želi delati v boljšem timu? Kaj pa si ti pripravljen narediti za boljši tim?

 

Visoka raven psihološke varnosti je ključna prednost najuspešnejših in najproduktivnejših ekip. Predstavlja bistveni pogoj za agilen in produktiven način dela.

Slednje je še zlasti pomembno v situacijah velike negotovosti pri delu in potrebe po sodelovanju med člani ekipe.


Pridi na delavnica Boljši tim, ki temelji na ugotovitvah Googlovega projekta Aristotel, s katerim so proučevali več kot 180 različnih timov. Temelji na raziskovalnem delu Amy Edmondson, profesorice na Harvard Business School, ki je prva definirala izraz psihološka varnost ter razvila sistem sedmih vprašanj za merjenje psihološke varnosti v ekipi.

 

Delavnico bo vodil Voranc Kutnik iz Corpohuba.

 

Kdaj? Torek, 11. 4., 8.30 - 13.00
Kje? Tehnološki park Ljubljana

 

 

Delavnica je BREZPLAČNA za podjetja v portfelju Slovenskega podjetniškega sklada.
 

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

 

Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike od 2014 do 2020. Udeležba na delavnici se vodi kot nepovratna "državna" pomoč. Znesek De Minimis pomoči za posamezno delavnico je 221,63 EUR na podjetje (ne glede na število udeležencev iz posameznega podjetja). 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.