CESA 2016 Grand Finale bo potekal v Ljubljani!

1. december 2016 Ob 18.00
Datum in ura
Četrtek, 1. december 2016
18.00 - 0.00 CEST
Lokacija
V četrtek, 1.decembra 2016, bo v prostorih ABC Huba potekal CESA 2016 Grand Finale izbor. Praznovali bomo startupovski duh celotne Centralne Evrope in podelili ugledne nagrade Central European Startup Awards 2016 na regionalni ravni. Že zdaj lahko zaupamo, da se nekaterim slovenskim (nacionalnim) zmagovalcim obetajo odlične uvrstitve. Vabljeni torej vsi, ki želite spoznati tako nacionalne kot regionalne vzhajajoče startup zvezde in preživeti večer v odlični startupovski družbi. Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna. Pa pohitite, vstopnice hitro kopnijo!

Central European Startup Awards (CESA) je serija dogodkov v državah srednje in vzhodne Evrope, ki izpostavljajo in promovirajo najboljše inovatorje ter start-up deležnike na ravni posamičnih držav ter celotne CEE regije. Dogodek, ki ga je zagnala ekipa start-up zanesenjakov iz Danske in Madžarske, podpirajo pa ga partnerji, kot so Google, IMB, Amazon, SAP in drugi, je največji nekonferenčni start-up festival v regiji brez ”pitching” nastopov, hkrati pa tudi del uglednega omrežja Global Startup Awards.

Letos v CESA poleg Slovenije sodelujejo še Madžarska, Avstrija, Slovaška, Češka, Poljska, Romunija, Bolgarija, Srbija in Hrvaška. Celotna tekmovalna procedura na nacionalni, regionalni in globalni ravni je letos organizirana tretjič zapored, Slovenija pa v njej sodeluje že drugič. Lani je CESA slovenski državni finale organiziral ljubljanski ABC pospeševalnik, ki je letošnji Grand Finale Partner in bo 1. decembra 2016 letos gostil CESA 2016 Grand Finale Event.
 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.