Campus Party 2016

25. maj 2016 Ob 20.00
Datum in ura
Sreda, 25. maj 2016
20.00 - 0.00 CEST
Lokacija


Vabljeni na Campus Party, največji svetovni 'tech' festival, ki letos prihaja v Utrecht, na Nizozemsko. Od 25. do 29. maja se bo razstavljalni prostor Jaarbeurs Utrecht napolnil s študenti, tehnološkimi navdušenci, inovatorji in geeki. Priložnost boste imeli spoznati najnovejše tehnologije, prav tako pa boste izzvani, da se domislite rešitev za najbolj pereče probleme naše bližnje in daljnje prihodnosti. In vse to v 24/7 festivalnem okolju! Če uporabite posebno promocijsko kodo STSL25CPEU2016, dobite vstopnico že za 25 € (namesto originalnih 165 evrov)! Koda velja do 15. maja!

Na festivalu lahko izboljšate svoje spretnosti skozi različne izzive, delavnice in hackatone. Poslušali boste navdihujoče govorce, med drugim bodo tam Dirk Ahlborn iz Hyperloop Transportation Technology, Nobelov nagrajenec Dan Shechtman, CEO podjetja Fairphone Bas van Abel, Camille François iz Berkmanovega centra za internet in skupnost na Harvardu, ter Matthew Reyes iz GoPro NASA. To pa še ni vse! Pripravite se na to, da boste spoznali več o najnovejših tehnologijah na področju 3D tiskanja, virtualne resničnosti in robotike. Za relaksacijo pa lahko uživate v širokem izboru razvedrilnih in igralnih turnirjev.
 

Ne govorite o prihodnosti. Gradite prihodnost

Campus Party izziva tehnične talente, da naj delajo na inovativnih rešitvah za nekatere socialne probleme prihodnosti. Posebni izzivi bodo med drugim na področjih big data, obstojnosti, inovacij in izobraževanja ter novih poslovnih modelov. Torej, želite sodelovati z več kot 5,000 drugimi tehničnimi talenti? Komaj čakate, da bi uporabili tehnologijo za boljšo prihodnost? In ali želite zgraditi omrežje s startupi, navdihujočimi govorci in inovativnimi podjetji? Pridite na Campus Party.
 

Darilo za mednarodne udeležence

Mednarodni udeleženci, super novica! Da bi vam pomagali z vašimi stroški, ima ekipa Campus Party-ja za vas naslednjo ponudbo: zdaj lahko uporabite kodo za popust STSL25CPEU2016 in dobite svojo karto za le 25 evrov, namesto originalnih 165 evrov. To vključuje 5-dnevni top program in šotor za spanje (ampak ne hrane). Zadnji rok, da naredite ta (zelo!) znižan nakup je 15. maj 2016. Oglejte si naš program in se prijavite za svojo Campusero karto: https://www.campus-party.org/ 

 

Postanite prostovoljec

Prav tako se lahko prijavite kot prostovoljec in nam pomagate organizirati najbolj kul dogodek na področju tehnologije. V zameno boste dobili zastonj dostop ter priložnost videti, kako vse poteka za kulisami. Pojdite na https://www.campus-party.org/ za več informacij ali nas kontaktirajte na: volunteers@campus-party.org
 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.