Bluemix, idealna platforma za inovativne programske rešitve

9. oktober 2014 Ob 14.00
Datum in ura
Četrtek, 9. oktober 2014
14.00 - 0.00 CEST
Lokacija

IBM je mednarodna korporacija, ki si prizadeva biti med vodilnimi na področju razvoja in proizvodnje najnaprednejših informacijskih tehnologij, vključno z računalniškimi sistemi, programsko opremo, omrežji, hranjenjem podatkov in mikroelektroniko.
Pomemben del korporacije je IBM Innovation center, katerega poslanstvo je pomoč drugim tehnološkim podjetjem pri razvoju, marketingu in prodaji programske opreme. Med ta podjetja sodijo tudi start-upi. Izkoristite kot mlado IKT podjetje to enkratno priložnost sodelovanja, z enim izmed vodilnih globalnih podjetij v panogi.
 

Kako lahko IBM pomaga prav vam?

četrtek, 9. oktobra na Tehnološkem parku Ljubljana IBM Innovation Center in Iniciativa Start:up Slovenija organizirata praktično delavnico, kjer boste spoznali, kako lahko IBM pomaga pri globalni rasti in razvoju ravno vašemu podjetju.
 

Vsebina delavnica:

14:00 – 15:00 IBM Innovation Center za start-up podjetja
Predstavljan bo ponudba IBM Innovation Centra in postopkov, kako lahko v sodelovanju z IBM-om pohitrite svoj razvoj, marketing in prodajo. Predstavljene bodo možnosti, kako lahko dostopate do IBM-ove globalne infrastrukture, prodajnih kanalov, tehnologij ter drugih ekspertiz. Spoznali boste tudi primere dobrih praks.

15:00 – 15:15 Odmor

15:15 – 17:00 Bluemix, idealna platforma za inovativne programske rešitve
V drugem delu bo delavnica obarvana bolj tehnološko in sicer s predstavitvijo povsem novega in revolucionarnega orodja Bluemix, s čimer so tudi start-upom končno na voljo tehnologije za razvoj, ki so bile prej dostopne zgolj velikim podjetjem.
Bluemix je oblačna platforma, ki temelji na odprtih standardih za sestavljanje, upravljanje in poganjanje aplikacij. Vključuje tehnologije odprte kode IBM ter partnerskih razvijalcev, tehnologije kot so Ruby, Java, PostgreSQL, DB2, MongoDB, IBM ODM in mnoge druge. Bluemix je platforma, kjer lahko svoj program ponudimo podjetju in se ob tem naslonimo na preverjene tehnologije, ob tem pa svoji končni stranki zagotavljamo tudi zanesljivost delovanja.

17:00 – 17:30 Individualno svetovanje o možnosti uporabe IBM-ove platforme in več informacij, kako brezplačno na IBM-ovo konferenco »Ključ do rešitev«
 

To še ni vse. Prislužite si kotizacijo za IBM-ovo konferenco v vrednosti 350 EUR 

Vsi udeleženci delavnice boste imeli možnost pridobitve brezplačne kotizacije za IBM-ovo konferenco »Ključ do rešitev«, ki bo potekala 23. in 24. oktobra v Hotelu Bernardin v Portorožu.
IBM konferenca "Ključ do rešitev" letos nudi  poseben program tudi za start-up podjetja. Na konferenci boste razširili svojo mrežo poznanstev, spoznali nove tehnologije, pridobili dostope do IBM partnerjev in še več.

Brezplačno kotizacijo si lahko prislužite s sodelovanjem na Bluemix natečaju, tako da ustvarite preprosto aplikacijo na platformi Bluemix. V Bluemix se prijavite tukaj: https://ace.ng.bluemix.net/

Več boste izvedli tudi na delavnici, če se je nimate časa udeležiti in imate vprašanja, pa nas kontaktirajte.
Število kotizacij je omejeno, zato se nam pridružite na dogodku, napnite možgane, odprite Bluemix in ustvarite nekaj izjemnega. IBM ceni kreativnost – pokažite jo!

Rok za prijave na dogodek je 6. oktober. Rok za prijavo na natečaj 15. oktober 2014! Start-upe, ki bodo prejeli brezplačno kotizacijo za konferenco, izbira IBM Slovenija.  

Več informacij:
Elvisa Basailović, Tehnološki park Ljubljana, elvisa.basailovic@tp-lj.si
Dejan Podgoršek, IBM Ecosystem Development Manager, dejan.podgorsek@si.ibm.com

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.