Balkan Venture Forum + finale Pioneers of the Balkans + start-up tekmovanje za JV Evropo

3. december 2015 Ob 9.00
Datum in ura
Četrtek, 3. december 2015
9.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Letošnja jesen ponuja številna evropska start-up tekmovanja in konference. Med njimi je tudi Balkan Venture Forum, ki bo v Zagrebu potekal 3. in 4. decembra 2015. Na tekmovanje inovativnih podjetij iz jugovzhodne Evrope vabi tudi slovenske start-upe, rok za prijavo je 20. november. Gostil pa bo tudi finale tekmovanja Pioneers of the Balkans, ki ga organizirata Pioneers Festival in Svetovna banka.
 
Balkan Venture Forum je ena vidnejših balkanskih investicijskih konferenc, ki napoveduje, da se je bo letos udeležilo več kot 100 investitorjev in več kot 60 najboljši regijskih start-upov.
 
Letošnji Balkan Venture Forum bo gostil tudi finale tekmovanja Pioneers of the Balkans, ki ga organizirata Pioneers Festival in Svetovna banka, na njem pa se bo 50 najboljših regijskih start-upov pomerilo za zmago.
 
Balkan Venture Forum pa organizira tudi svoje tekmovanje za start-upe, na katerega se lahko prijavite do 20. novembra 2015. Najboljših 15 podjetij bo izbranih za 'pitching' in mreženje z udeleženimi regijskimi in globalnimi investitorji. 
 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.