Start:up Müsli: Kako zadržati in privlačiti top kadre?

17. februar 2022 Ob 19.00
Datum in ura
Četrtek, 17. februar 2022
19.00 - 20.30 CEST
Lokacija

Online

Dandanes so podjetja v nenehni bitki za konkurenčnost, za kar potrebujejo tisto stvar, ki jih bo ločila od tekmecev. Ta ključna stvar, ni več samo dobra marketinška strategija, odlična organizacija ali tehnološki značaj, temveč so talentirani zaposleni.  

Organizacije, ki so sposobne identificirati, razvijati talente in jih tudi zadržati v podjetju so veliko bolj uspešne in produktivne. Tudi zaposleni v teh podjetjih so bolj motivirani in pripadni, kar vpliva na višji ugled in konkurenčnost organizacije.

O tem, kako privlačiti in zadržati talentirane zaposlene v uspešnih ter tehnoloških podjetjih in kako jih prepoznati ter jih razvijati izveš na prihajajočem Start:up Musliju.

Pridi na dogodek in prisluhni izkušenim kadrovskimi strokovnjakinjam ter  spoznaj, kako iskati in zaposliti talentirane zaposlene, jih razvijati, motivirati ter v podjetju zadržati. Z nami bo Urška Stanovnik, ki je svojo kariero začela v korporaciji, ki je štela več kot 40 kadrovskih strokovnjakov, danes pa opravlja delo menedžerke za srečo v Optiwebu.

 

Pridružili se ji bosta tudi psihologinja in direktorica podjetja Kompetenca Tina Kastelic, ki nam bo zaupala več o svojih bogatih desetletnih izkušnjah na področju svetovanja in managementa človeških virov. Kot tretjo smo k mikrofonu povabili strokovnjakinjo za zaposlene in coachinjo za vodenje ter organizacijsko transformacijo Nino Piuzi, iz svetovalnega podjetja e2Grow.

 

Več informacij in prijava

 

O čem bomo govorili?

  • Kaj so ključne značilnosti talentiranih zaposlenih in kako jih prepoznati,
  • kako iskati in zaposliti top kadre,
  • na kakšen način privabiti talentirane posameznike,
  • kako razvijati zaposlene in njihov talent
  • kako uspešno sestaviti programe razvoja,
  • kako motivirati zaposlene
  • kako poteka načrtovanje nasledstva in zakaj je pomembno ter 
  • kako zadržati talentirane kadre.

 

Program

19:00 – 20:30 Start:up Müsli: Kako zadržati in privlačiti top kadre?

 

Lokacija

Online. Na dan dogodka boste na svoj email prejeli Zoom povezavo. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naloži zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvari račun. Brez tega dostop do Zoom učilnice dogodka ne bo mogoč.

 

Več informacij in prijava

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.