Design thinking in vitko podjetništvo v praksi

28. junij 2021 Ob 10.00
Online dogodek
Datum in ura
Ponedeljek, 28. junij 2021
10.00 - 0.00 CEST
Lokacija
Online dogodek

Se želiš naučiti praktične uporabe metode design thinking in metodologije vitkega podjetništva? Ali veš, da ti lahko pomagata do boljšega razumevanja tvojih uporabnikov, do bolj uspešnega lansiranja novih produktov ali storitev na trg in nudita pristope za učinkovito reševanje podjetniških izzivov? 

 

Prijavi se na 3-dnevni online program, ki bo potekal z vrhunskimi mednarodno uveljavljenimi trenerji iz Hasso Plattner Instituta (Nemčija) in ti omogočil tako teoretični kot praktični vpogled v design thinking in vitko podjetništvo.

 

Pred teboj so trije dnevi spoznavanja teoretičnih izhodišč design thinkinga in vitkega podjetništva, pa tudi praktičnega dela v majhnih skupinah, ki ti bo omogočilo pridobiti neprecenljive izkušnje pri uporabi omenjenih metod. Preizkusi jih z nami, znanje in izkušnje pa odnesi s seboj in jih uporabi za reševanje svojih izzivov.

 

Program bo odlična odskočna deska tudi za širjenje poslovnih povezav. Poleg podjetnikov iz našega in nemškega startup ekosistema, se lahko na dogodku povežeš tudi z mednarodnimi vrhunski inštruktorji iz ugledne HPI School of Design Thinking, ki je eden izmed najbolj uglednih univerzitetnih inštitutov za IT in največje evropsko središče za izobraževanje o design thinkingu.

 

Zakaj se udeležiti?

  • Naučili te bomo praktične uporabe metode design thinkinga.
  • Na dogodku bo med drugim sodelovalo tudi uspešno slovensko podjetje Simarine, s katerim se lahko povežeš.
  • Naučili te bomo, kako realizirati svojo podjetniško idejo ali na trg lansirati nov produkt s pomočjo metodologije vitkega podjetništva.
  • Povezali te bomo s strokovnjaki prestižne HPI School of Design Thinking. Nikoli ne veš, kdaj ti bo njihova pomoč spet prišla prav. :)
  • Na dogodku bo mogoče slišati veliko različnih mnenj, drugačnih pogledov, ki ti lahko pomagajo na tvoji podjetniški poti.
  • Dogodek je super priložnost za širjenje poslovnih povezav, pridobitev navdiha za nove ideje in spodbude za nadaljnji razvoj.

Program bo potekal:

  • 24.6. med 17.00 in 18.00
  • 28. in 29.6. med 10.00 in 15.00
  • 30.6. med 10.00 in 15.00

 

Več o programu izveš tukaj.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.