6. MEDNARODNI CASSINI HACKATHON

3. november 2023 Ob 16.00
Datum in ura
Petek, 3. november 2023
16.00 - 16.00 CEST
Lokacija

Tovarna podjemov, 

Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6,

2000 Maribor

 

Značke
Hackathon CASSINI

Od 3. do 5. novembra bo v organizaciji in prostorih Tovarne podjemov potekala slovenska izvedba mednarodnega CASSINI Hackathona, ki bo vzporedno organiziran še v devetih evropskih državah. Hackathon, ki je namenjen reševanju izzivov s pomočjo podatkov evropskih vesoljskih programov, tokrat nosi naslov “Space for International Development & Humanitarian Aid”. 

 

Rezervirajte si datum in se pripravite na še eno nepozabno tehnološko in podjetniško doživetje, ki posameznikom, skupinam ter podjetjem zagotavlja in odpira številne priložnost. 

 

VEČ INFO IN PRIJAVA

 

Več podrobnosti bo znanih ob koncu avgusta, do takrat pa si oglejte utrinke iz lanskega CASSINI Hackathona, na katerem je prav slovenska skupina Yolanda pokorila vso evropsko konkurenco ter projekt hackathona spremenila v novo poslovno priložnost. 

 

 

NOVIČKA

 

K sodelovanju vabimo ambiciozna podjetja in mentorje

Hackathon je odlična priložnost za spoznavanje talentiranih in ambicioznih posameznikov ter izgradnjo “out-of-the-box” rešitev, zato k sodelovanju vabimo podjetja, ki želijo sodelovati pri nastajanju prebojnih rešitev po konceptu odprtega inoviranja in lahko s svojim znanjem, izkušnjami ter drugimi viri podprejo hackathon. Hkrati z aktivnim angažiranjem prispevate k kazalnikom ESG  in SRI ter trajnosti in bolj zeleni prihodnosti!

 

Na drugi strani pa so nepogrešljiv del hackathona mentorji, ki bodo s svojo energijo, znanjem in izkušnjami podprli ustvarjalno energijo udeležencev. 

 

Hackathoni so pravo mesto za inoviranje, mreženje in snovanje novih poslovnih priložnosti, zato ne zamudite priložnosti za sodelovanje! 

 

Če te zanima sodelovanje, te vabimo na 30 min virtualni klepet z Urbanom. Termin si rezerviraj tukaj.

 

Če se v napisanem najdeš, nas lahko kontaktiraš tudi takole:

 

E: urban.lapajne@tovarnapodjemov.org

 

P.S. Prijavi se na naše e-novice tukaj in bodi obveščen o vseh pomembnih novostih letošnjega mednarodnega hackathona.

 

VEČ INFO IN PRIJAVA

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.