3-dnevna intenzivna delavnica Startup izziv

3. februar 2021 Ob 9.00
Online dogodek
Datum in ura
Sreda, 3. februar 2021
9.00 - 0.00 CEST
Lokacija
Online dogodek

Si star med 18 in 29 let? Te zanima podjetništvo? Bi rad uresničil svojo idejo, pa ne veš, kje začeti? Nimaš ideje, bi pa rad osvojil praktično znanje iz najsodobnejših podjetniških metodologij, razvil veščine podjetnosti, kreativnosti in timskega dela? Ali zgolj potrebuješ dobro referenco za tvoj CV? Bi se rad udeležil tekmovanja POPRI, pa potrebuješ pomoč pri izdelavi poslovnega načrta?

 

Potem pridi na 3-dnevno intenzivno delavnico STARTUP IZZIV!

 

Kaj se boš naučil?

Na Startup izzivu boš ”na daljavo” razvijal poslovno idejo skozi proces “lean business canvas”. Namen delavnice je udeležence na praktičen način seznaniti s sodobnimi metodologijami vitkega podjetništva (zaznava problema, iskanje rešitev, oblikovanje poslovnega modela, dinamika komuniciranja v podjetniški ekipi, oblikovanje pitcha, …) in ideje oblikovati v poslovni model.

 

Delavnica je praktične narave. Gre za najbolj intenzivno izkušnjo podjetniškega razmišljanja.

 

Razdelili se boste v skupine, razvijali prototipe, validirali vašo podjetniško idejo ter delali z izkušenimi podjetniškimi mentorji – vse to v treh dneh.

 

Ob koncu dogodka boste vaše ideje ”pitchali” pred komisijo in prejeli koristne povratne informacije in napotke. Rezultat delavnice bo razdelan poslovni model za vašo idejo, s katerim se lahko prijavite na nacionalno tekmovanje v podjetniških idejah mladih POPRI!

 

Delavnico bo vodila podjetnica, motivatorka in izkušena predavateljica Urša Žorž, na njej pa bodo sodelovali še drugi TOP startup mentorji.

 

Kdo se lahko prijavi?

  • Kandidati med 18 in 29 letom starosti
  • Študentje
  • diplomanti
  • polnoletni dijaki
  • inovativni posamezniki ali ekipe, ki že imate svojo podjetniško idejo in bi jo radi spremenili v poslovni model
  • Vabljeni tudi tisti, ki ideje še nimate, bi pa radi osvojili ključne korake za njeno realizacijo.

Rok za prijavo je 1.2.2021, zato pohiti s prijavo.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.