2. Startup Meetup - powered by Silicon Gardens

8. september 2022 Ob 18.00
Datum in ura
Četrtek, 8. september 2022
18.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Biljardna hiša na Slovenski cesti 

Slovenska cesta 58

1000 Ljubljana

Prihaja 2. Startup Meetup, ki ga organizira Silicon Gardens. Potekal bo v Biljardni hiši na Slovenski cesti (kletna etaža v atriju pred Ljubljansko borzo), in sicer v četrtek, 8. 9., ob 18:00. 

 

Glavni gost srečanja bo Mag. Aleš Vičič, ki je verjetno najbolj cenjen slovenski "performance" psiholog. S člani startup skupnosti bo odkrito in konkretno govoril o doseganju visokih ciljev. Aleševa več kot dvajsetletna kariera se je začela na polju športne psihologije, ko je deloval kot skriti svetovalec za več kot 100 slovenskih vrhunskih športnikov in dal svoj doprinos nekaterim najbolj odmevnim uspehom naših športnikov.

 

Aleš je eden redkih na svojem področju, ki temelji izključno na znanstveni strokovnosti, metodi vedenjsko kognitivne terapije in nikakor ni stereotipen psiholog, ki bi se ukvarjal s problemi, ampak pomaga pri doseganju vrhunskosti. Svoje izkušnje z reprezentanti, olimpijskimi zmagovalci in zmagovalnimi ekipami, večinoma s področja košarke ter zimskih športov, zadnjih pet let usmerja zlasti v delo z vodilnimi managerji in najbolj izstopajočimi podjetniki v državi.

 

Na "meetupu" bo govoril o zakulisju priprave na vrhunski športni uspeh, delil bo zgodbe, kako je pogosto majhna vedenjska sprememba za nekaj odstotkov tisti prebojni ključ, da se nekdo prebije na sam svetovni vrh - in kako se to preslikava v polje vodenja startup podjetja. Dotaknil se bo povsem konkretnih problemov, kot so postavljanje pravih ciljev, razreševanje komunikacijskih šumov, konfliktnih situacij, soočanja s spremembami, najrazličnejšimi osebnimi zadržki… z vsem tistim, kar ambicioznega ustanovitelja podjetja omejuje, da ne doseže vseh svojih potencialov. 

 

Aleš bo udeležencem z veseljem odgovoril na katerokoli vprašanje, razen na to, komu vse je pomagal s psihološkimi nasveti, saj zagovarja načelo absolutne diskretnosti o svojih svetovancih. Razen občasnih obiskov na dogodke, se ne oglašuje, širša javnost pa ga ne pozna, zato je tokratni meetup še posebej zanimiv - iz prve roke boste lahko izvedeli stvari, ki jih ni mogoče slišati nikjer drugje.

 

Po 60-minutnem pogovoru z Alešem sledi druženje in mreženje. Pridružili se bodo tudi partnerji Silicon Gardens sklada.

 

PRIJAVA NA DOGODEK

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.