10. Dnevi podjetništva 2017

14. november 2017 Ob 8.00
Datum in ura
Torek, 14. november 2017
8.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Prijave na 10. Dneve podjetništva 2017 so odprte! Tokrat o zaposlovanju, kadrih ter trendih v prodaji in marketingu. Devet predavanj, dve okrogli mizi, ena ekspresna debata. Brezplačna individualna svetovanja.
 
Podjetji Data d.o.o. in Tehnološki park Ljubljana d.o.o., že deseto leto zapored v prvi polovici novembra organizirata Dneve podjetništva. Letos bodo potekali 14. in 15. novembra 2017 v Tehnološkem parku Ljubljana. Tudi letos pričakujejo vsaj 300 udeležencev.
 
Ker je v obdobju rasti čas še posebej dragocen, so tokrat pripravili krajše sklope devetih predavanj, dve krajši okrogli mizi in ekspresno debato. Podjetnikom, bodočim podjetnikom in vsem, ki jih zanima podjetništvo, ponujajo priložnost, da lahko v dveh dneh izvedo čim več.
 
Prvi dan bo najprej tekla beseda o zakonodajnih spremembah na trgu delovne sile in novih pristojnostih delovnih inšpektorjev, ki bodo lahko delodajalcu naložili zaposlitev prekarnega delavca ali mu prepovedali poslovanje. Sledila bo debata in priložnost za vprašanja o projektu Žensko podjetništvo, s katerim lahko podjetnice dobijo 5.000 evrov nepovratnih sredstev.
 
Sledilo bo predavanje o komunikaciji in odnosih med različnimi generacijami zaposlenih. Na okrogli mizi Začenja se lov na glave pa bo govora o iskanju zaposlenih in zaposlitve v obdobju rasti. Po kosilu boste s strokovnjaki iz podjetja Data pregledali evropsko uredbo za zaščito osebnih podatkov in kaj ta prinaša podjetnikom ter davčne novosti. Zadnje predavanje prvega dne pa bo namenjeno kriptovalutam in nevarnostim, ki jih je potrebno poznati pri poslovanju z njimi.
 
Drugi dan bo odprt s trendi v FinTech industriji, kakšni so izzivi in priložnosti v mobilnem bančništvu in investiranju preko mobilnih telefonov. Po odmoru boste z enim najuspešnejših članov Tehnološkega parka Ljubljana spregovorili o vzpostavitvi mednarodne prodaje iz Slovenije, o iskanju strank na daljavo in zadrževanju slednjih.
 
Ker spletne strani niso le produkt všečne grafike, boste s strokovnega vidika osvetlili ustvarjanje spletnih platform, ki temeljijo na premišljeni uporabniški izkušnji.
 
Tudi v drugem dnevu 10. Dnevov podjetništva bo na sporedu okrogla miza; ta bo namenjena diskusiji med udeleženci in podjetniki - gostitelji evropskega projekta Erasmus za podjetnike. Nazadnje boste pogledali še v prihodnost in spregovorili o top trendih v svetu digitalnega marketinga. 
 
Celoten urnik s predavatelji in povabljenimi gosti si lahko ogledate tukaj.
 
Vsi dogodki v sklopu 10. Dnevov podjetništva 2017 so brezplačni, zaradi omejenega prostora pa so prijave obvezne!
 
Prijave do zapolnitve prostih mest oz. do 12. novembra 2017, prek prijavnice.
 
Več informacij:
Vera Nunić, Tehnološki park Ljubljana d. o. o., 01/ 6203 407, vera.nunic@tp-lj.si
Manca Borko Grimšič, Data d. o. o., 01/6001 544, manca.borko.grimsic@data.si


 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.