STARTUP MENTORICA: Če bi imela supermoč, bi jo razdelila med druge - Sabrina Povšič Štimec

Dne 11. januar 2022 objavil Anemari Pediček

Če se bi lahko spremenila v superherojko, bi svojo supermoč razdelila med ostale ljudi. To je naša startup mentorica Sabrina Povšič Štimec, ki je vodja PR oddelka na RTV Slovenija, izkušena strokovnjakinja za promocijo in trženje ter soustanoviteljica podjetja Arov d.o.o. V okviru Startup Plus programa pomaga startupom, prejemnikom sredstev razpisov P2, SK75 IN SI-SK.

 

Startup mentorica Sabrina Povšič Štimec

 

Danes ti jo predstavimo malo drugače...


V njenem CV-ju zagotovo ne najdeš podatka, da je bila aktivna tabornica in le pri 14 letih taborovodja. Odgovorna je bila za dnevni potek dogajanja in taboreče na 14-dnevnem poletnem taboru, kjer je taborilo 80 ljudi. Svojo nalogo je tako dobro opravila, da je bila dve leti kasneje ponovno taborovodja.

Njena največja strast v otroštvu so bile zgodbe, v knjigah, radijskih igrah in domišljiji. Sabrina pravi, da so zgodbe in besede njena največja strast še danes.

Ko pride do pomislekov in dvomov se zaveda, da so ti največkrat zakriti strah pred skokom v neznano. Z izkušnjami, ki jih je pridobila, si takšne skoke brez pomislekov in dvomov že upa narediti.

Sabrina ne sprejema kompromisov pri spoštovanju dogovorov in obljub, četudi so te nezapisane.

In njeno najljubše darilo, ki ga je kadarkoli prejela? Knjiga. Za našo startup mentorico je to vedno najboljše darilo. Knjiga ne redi in uči. 

Sabrina hvala za podporo naši startup skupnosti!

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.