STARTUP MENTORICA: Mentorica, ki ima rada izzive - Anita Česnik Mažgon

Dne 14. december 2021 objavil Start:up Slovenija

Mentorica, ki ima rada izzive. Sploh športne. V 2013 pretekla svoj prvi 42 km dolg maraton, dve leti kasneje še 67 kilometrskega. Trenutno je najbolj predana jogi, s katero se je bolj ali manj uspešno spogledovala že več let. V zanjdem letu pa pravi, da jo se spravila na stopnjo "umivanja zob". Govorimo o naši startup mentorici Aniti Česnik Mažgon, ustanoviteljici podjetja All Little Rockstars, s katerim se predstavlja na Handmade platformi Etsy in Amazon Handmade. Podjetnikom pomaga na poti preboja na omenjenih platformah.

 

 

Anita malo drugače... 

Kompromisov nima preveč rada, kajti pravi, da na koncu ni nihče zares zadovoljen. Raje previdno izbira bitke, ki so vredne borbe in sledi načelu "volk sit in koza cela".So pa stvari, ki jih vedno postavi na prvo mesto: to so njeni fantje: mož in trije sinovi. Pa tudi pohode v naravi, prijatelje in hoško. No, pa še jogo in francoščino, ki so se je začela učiti na lanskem dopustu in z njo vztraja že 295 dni zapored.

 

Če bi se lahko spremenila v superheroja, bi ljudem pomagala najti moč v sebi. Večina nas je namreč prepričanih, da so vsi ostali boljši od nas samih. Manj leni, bolj pametni, lepši, zgovornejši. kar pa ni res.

 

Anita je mišljenja, da smo si ljudje bolj podobni, kot si mislimo in čeprav je slišati še tako klišejsko, si sami tlakujemo pot življenja.

 

Hvala Anita za tvoje herojske misli. In hvala za podporo startup skupnosti. 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.