STARTUP MENTORICA: Razmisli, presodi, potem se odloči in sprejme posledice - Mateja Verlič Brunčič

Dne 30. november 2021 objavil Start:up Slovenija

Mateja Verlič Brunčič je mentorica podjetjem kot sta HiFlyer! in Homey, doktorica računalništva in izkušena profesionalka z večletnimi izkušnjami v vseh fazah razvoja digitalnih produktov - od zasnove in načrtovanja do izvedbe. In prav na tem področju pomaga našim startupom.

 

 

Mateja še malo drugače...

Mateja je ena izmed tistih, ki jim je jutro najljubši del dneva. Posebej tam med 4.00. in 5.00, ko večina še spi. Obdaja jo tišina, zato lahko jasno sliši svoje misli in ideje, jih premelje in obračuna s starimi ter tako naredi prostor za nove.

 

Ta izkušena strokovnjakinja za razvoj digitalnih produktov in direktorica razvoja programske opreme na genEplanet ne verjame v superjunake. Verjame pa v navadne ljudi, ki počnejo izredne stvari. 

 

Pri Mateji pa vedno ni vse rožnato. Tudi sama se vsake toliko sooča s pomisleki in dvomi. Ti zanjo niso vedno slabi. Bolj jih dojema kot protiutež trenutkom, ko misli, da je že vse videla in že vse ve.

Najprej se pogovori sama s sabo na papirju, v živo pa z ljudmi, ki jim zaupa - kljub temu, da včasih sliši stvari, ki ji niso všeč. To je njen "reality check". Razmisli, presodi, potem se odloči in sprejme posledice svoje odločitve v stilu: "You must own everything in your world. There is no one else to blame."

Značke
Startup Mentor
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.