STARTUP MENTOR: Strastni oboževalec Luke Dončiča in ROCKA - Dikran Tawitian

Dne 17. december 2021 objavil Start:up Slovenija

Človek, ki požira znanost. Posebej ga zanima vesolje. Kvantna mehanika. (Re)Produkcija prve celice. Fascinantno mu je naše dojemanje časa, prostora. Raziskuje finance, ekonomijo, zgodovino...

Pravi, da je v življenju potrebno imeti širino. Da je izobražena in razvita družba naša edina svetla prihodnost. Govorimo o našem startup mentorju Dikranu Tawitianu, ki je po zaključenem študiju managementa visokotehnoloških izdelkov ter inovacij na Finskem podjetje Infinitus rešil iz propada in pripeljal med 20 najhitreje rastoča podjetja po izboru Dnevnikove Gazele. Našim startupom znotraj #StartupPlusPrograma pomaga na področju marketinga, prodaje inovacij, razvoja trgov za inovativne produkte, storitve in ideje. Podjetja Visionect, Termodron, Optiguest in Geochem so že bila deležna njegove pomoči.

 

In kdo še je Dikran?

Človek, ki ima "fetiš" na dobre ljudi. Pravi, da so to skriti junaki, ki pogosto niso cenjeni in prepoznani. Ne jemljimo jih za samoumevne. Bodimo pozorni na njih in prepoznajmo njihov prispevek! Prav "noro" mu je biti v družbi ambicioznih posameznikov, posebej podjetnikov, ki s strastjo počnejo pravzaprav vse v življenju. So prava zakladnica znanja in pozitivne energije.

 

 

Je strastni oboževalec Luke Dončiča. ️Spremlja ga že od prve tekme. Sicer pa je tudi sam otroštvo preživel na igrišču. Med pogovorom z nami je malo za šalo, malo za res pripomnil, da je njegov cilj pri 60-ih po igrišču "šetati" 20-letnike. Poleg športa je njegova strast tudi ROCK. ️Ob tem najprej pomisli na Pearl Jam-e. 

 

Ja, to je tudi naša strast Dikran. Zato so startupi naš navdih. Hvala za tvojo pomoč naši skupnosti. 

Značke
Startup Mentor
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.