STARTUP MENTOR: Rekreativni maratonec, triatlonec, startup mentor in direktor - Denis Mancevič

Dne 10. december 2021 objavil Start:up Slovenija

Nekdanji plavalec, ki se je prelevil v rekreativnega maratonca in triatlonca. Sicer pa manager z izkušnjami iz vodenja večjih poslovnih sistemov v regiji ter soustanovitelj in direktor svetovalne družbe Herman & partnerji. In nenazadnje tudi mentor slovenskim startupom v okviru #StartupPlusPrograma. To je Denis Mancevič, doktor družboslovnih in humanističnih znanosti z MBA diplomo, ki pa bolj kot na uradne nazive stavi na kreativnost, fleksibilnost in zvedavost.

 

Denis malo drugače...

Če nadaljujemo pri plavanju... med študijem je otroke in mladostnike učil plavanja, a vse skupaj se je začelo s plavanjem dojenčkov.  Sliši se mogoče hecno, a je zelo zanimivo, zahtevno in kajpada izjemno odgovorno. Kasneje je temu dodal še občasno delo turističnega vodnika za rusko govoreče turiste, največkrat v manjših skupinah.

 

 

A vmes se je našla tudi kakšna večja. Denis pravi, da nikoli ne bo pozabil občutka, ko je prvič v roke vzel mikrofon in spregovoril pred polnim avtobusom. Nivo živčnosti - 11 od 10. Danes uživa na drugi strani - turistični. Obožuje potovanja in o tem tudi rad piše v svojih kolumnah.

 

Če bi se lahko spremenil v super heroja, bi bila njegova super moč premikanje meja.  Je izjemen pozitivec in iz svojega življenja odstranjuje vse, kar diši po hinavščini, slabonamernosti ter bežanju od odgovornosti.

 

Hvala Denis, da sooblikuješ slovensko startup skupnost in jo krepiš s svojimi znanji ter izkušnjami. 

Značke
Startup Mentor
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.