STARTUP MENTOR: Podjetnik, predavatelj, zbiratelj - Blaž Zupan

Dne 06. december 2021 objavil Start:up Slovenija

Tega pa o Blažu Zupanu zagotovo ne veš... Veš, da je serijski podjetnik, doktor ekonomije, predavatelj podjetništva in soustanovitelj Optiprinta, ki ga je tudi uspešno prodal. Ne veš pa za njegovo zbirateljsko žilico, ki teče že od dedka in očeta navzdol. Ja, res. Trenutno najbolj aktivno zbira bankovce.  Prve je podedoval, zdaj pa nadaljuje sam. Išče najbolj nenavadne, kot je na primer bankovec z najvišjo denominacijo vseh časov, madžarski za milijon bilijonov pengov (1.000.000.000.000.000.000).

 

Blaž malo drugače... 

Drugače je pa Blaž "odvisen od novosti". Rad potuje in raziskuje, po drugi strani pa priznava, da te sprehod po tej naši Zemljici kar malo prizemlji in spomni, da se imamo v Sloveniji pravzaprav kar fino.

V korona času je potovanja z družino preselil v dnevno sobo s skupnim ogledom dokumentarnih oddaj o kateri izmed držav po svetu, spremljajočo kulinarično izkušnjo pa nadomesti kar z dostavo.

 

 

Blaž ima očitno tudi rad presenečenja, kajti v "prejšnjih časih" (pred korono) mu je partnerka za rojstni dan skrivaj pripravila zabavo in to je izpostavil kot eno izmed najboljših daril ever.

"Druženje z ljudmi, ki so ti blizu, neprecenljivo," zapiše.

Značke
Startup Mentor
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.