STARTUP MENTOR: Od potovanja s katrco v Iran, sodelovanja v resničnostnem šovu do vrhunskega poslovnega trenerja - Tomaž Stritar

Dne 15. december 2021 objavil Start:up Slovenija

Ena izmed bolj filmskih epizod v njegovem življenju je bilo potovanje v Iran s katrco. S svojo ženo in najboljšim prijateljem so v 35 dneh prevozili 17.000 km. In to v starem ter razpadajočem Renaultu 4. Govorimo o Tomažu Stritarju, startup mentorju, ki pomaga prejemnikom razpisov P2 in SK75 SPS v okviru #StartupPlusPrograma.Tomaž je poslovni trener z dolgoletnimi izkušnjami na področju razvoja veščin vodenja ter oblikovanja visoko zmogljivih ekip. Za njim je že več kot 900 individualnih poslovnih in več kot 300 ekipnih treningov. Je prava mišica Startup Plus Programa! 

 

 

In kdo še je Tomaž?

Zaupamo še ti eno »sočno« skrivnost: bil je udeleženec resničnostnega šova Sanjska ženska. Prišel kar daleč, v sanjsko žensko pa se kljub vsemu zaljubil na fakulteti in ne na televiziji. Najbrž tudi ne veš, da je po srednješolski izobrazbi zdravstveni tehnik (sam se pošali, da je medicinska sestra). Torej, kadarkoli boš v njegovi družbi, si na varnem.

 

Če bi se lahko spremenil v superheroja, bi bil Kekec. Ker je pogumen, radoveden in vedno najde rešitev. Tomaž izjemno ceni pogumne in radovedne ljudi. Pogum se mu zdi ključna lastnost za nepredvidljivo in kompleksno prihodnost. V tem duhu vzgaja tudi svoja sinova.

 

Njegov prvi jezik ljubezni je posvečen čas. Tisti, ki ste prebrali knjigo 5 jezikov ljubezni, veste, kaj to pomeni. Tisti, ki je še niste, NUJNO! Čimprej. Spremenila vam bo življenje, pravi Tomaž.

 

Kaj pa njegovo najboljše darilo ever?

Usnjeni sobni copati z napisom »uspešen podjetnik«. Podarili so mu jih udeleženci ene zmed podjetniških šol, ki jih je vodil. Napis na copatih ga vsak dan že takoj zjutraj spomni na njegovo bistvo.

 

Hvala Tomaž, da pomagaš naši skupnosti in jo sooblikuješ. 

Značke
Startup Mentor
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.