STARTUP MENTOR: Ne sprejema kompromisov pri določanju svojega časa - Miha Fabjan

Dne 13. december 2021 objavil Start:up Slovenija

Že takoj po študiju je zaplaval v podjetniške vode. Najprej kot ustanovitelj in predsednik društva Startup Novo mesto, katerega cilj je bil zgraditi skupnost podjetnikov v tem koncu Slovenije. V ta namen so organizirali preko 50+ različnih dogodkov, delavnic, meetup-ov, namenjenih enako mislečih. Največji dogodek, ki so ga organizirali, je bil StartItUp! Festival v letu 2013. Pritegnil je 150+ udeležencev iz cele Slovenije. To je bila super osnova za ustanovitev svojega podjetja SmartNinja, ki ga je zasnoval skupaj s članom omenjenega društva Matejem Ramutom. SmartNinja je šola programiranja, ki sta jo ustanovitelja uspešno preoblikovala v franšizni model ter jo razširila na 15+ evropskih trgov, ZDA in Kanado. Zdaj pa že veš, o kom govorimo, ne? Beseda teče o mentorju slovenske skupnosti znotraj Startup Plus Programa, Mihi Fabjanu.

 

Miha malo drugače...

Miha ne sprejema kompromisov pri določanju svojega časa. Zato je že od nekdaj vedel, da bo sam svoj šef in si sam postavljal urnik. 

 

Kar pa ni ostalo enako od njegovih otroških letih, je to, da ga je včasih navduševala košarka, danes pa je strasten ljubitelj tenisa in golfa. Kot se sam pošali, z leti ljudje preidemo na športe z manjšimi žogicami. 

 

 

Miha je človek izkustev in verjame, da so ta bolj pomembna od vsega materialnega. A pravi namen dobijo šele, ko jih sprejmemo in izkoristimo.

 

Glede na to, da njegovo poslovno pot narekuje programiranje, bi se z veseljem spremenil v Super SmartNinjo. Tako bi znal čez noč programirati brez bug-a.

 

Držimo pesti, da ta super moč čim prej najde pot do tebe. Hvala Miha za podporo našim startupom in deljenje svojih lekcij. 

Značke
Startup Mentor
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.