STARTUP MENTOR: Ne sprejema kompromisa pri deljenju sladic - Jure Bratkič

Dne 19. januar 2022 objavil Anemari Pediček

Mednarodni mentor, predavatelj, član nadzornih odborov, ustanovitveni član nevladnih organizacij in soustanovitelj ter solastnik podjetij BreakThrough in SkipQ , ki že skoraj 20 let živi in dela v ZDA.

 

To je Jure Bratkič, ki lahko tvojemu startup podjetju znotraj Startup Plus programa pomaga na področju poslovne strategije, uporabniške izkušnje, investicij in prodaje podjetij. V zadnjih treh letih je s svojim znanjem mentoriral številna startup podjetja, kot so Lazada, GardaTech, Poof, OmniOpti in InTune Software.

 

Startup mentor Jure Bratkič

 

A danes ti predstavljamo Jureta malo drugače… 

Kot majhen deček je bil navdušen zbiratelj figuric iz Kinder jajčk, danes pa obožuje potovanja in spoznavanje novih ljudi. 

 

Tisti, ki ga dobro poznajo bi že znali povedati, da 24 ur v enem dnevu zanj ni dovolj. Jure je oseba, ki nenehno razmišlja, se uči novih stvari, raziskuje, razvija nove ideje in je aktivno udeležen v nešteto projektov ter hobijev. Tako, da ni nič presenetljivega, če ti nekega dne pošlje email ali pa sms ob štirih zjutraj.

 

Mimogrede nam je zaupal, da je svoje sosede že tako streniral, da se sedaj sploh več ne pritožujejo, ko ob 1 zjutraj razbija beton v garaži. “Na srečo nihče od njih nima orožja, tako da sem še na srečo vedno v enem kosu,” v smehu pove Jure.

 

Če bi imel supermoč, se bi spremenil v takega superheroja, ki še ga ni na sceni. Pravi, da si bi za svojo supermoč izbral nesmrtnost in znanje vseh jezikov, od preteklosti, trenutno in v prihodnosti.

 

Če Jure kje ne sprejema kompromisov, je to pri deljenju sladice. 

 

In njegovo najboljše darilo?

Starinska samostoječa ura, ki jo je uspešno popravil in še danes tiktaka. Bravo Jure!

 

Hvala Jure za priložnost, da smo te lahko še boljše spoznali in podporo, ki jo daješ našim startupom.

 

Spoznaj tudi ostale startup mentorje

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.