STARTUP INVESTITORKA: Pri izbiri čevljev in torbic ne sprejema kompromisov- Tatjana Zabasu Mikuž

Dne 03. december 2021 objavil Start:up Slovenija

Tatjana Zabasu Mikuž je partnerka in članica vodstvene ekipe sklada tveganega kapitala South Central Ventures in soustanoviteljica prvega slovenskega sklada tveganega kapitala, ki ga upravlja RSG Kapital. 

 

Tatjana malo drugače... 

Najbrž že veš, da je strokovnjakinja na področju poslovnih financ, za njo je veliko izkušenj s prevzemi in prodajo podjetij, poglobljenimi pregledi poslovanja in vrednotenjih podjetij.

Morda pa ne veš za eno izmed njenih velikih strasti, ki jo goji že od malih nog... To so potovanja. Pri svojih 16. je prvič sedla na letalo in se zaljubila v raziskovanje sveta. Na potovanju po Toskani je nastala tudi spodnja fotografija.

 

 

Najbolj jo jezi, če se kdo do nje obnaša preveč pokroviteljsko ali »jo poskuša dobiti na poceni trik«. Tega res ne mara - startupi pozor! Sploh ne mara tega obnašanja, če se nanaša nanjo kot žensko. Strastno zagovarja enake možnosti in enako pričakuje od svojega sogovornika.

 

Če kje ne sprejema kompromisov, je to pri nakupu torbice ali čevljev. Sicer pa odločitve sprejema zelo premišljeno in jih ne prepušča naključju.

 

 

Značke
Startup Mentor
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.