STARTUP INVESTITOR: Obožuje palačinke, športanje in ležerne trenutke ob morju - Gregor Pipan

Dne 07. december 2021 objavil Start:up Slovenija

Mmm... kaj praviš zdaj na ene slastne palačinke? So ena izmed tvojih najljubših sladic? To kot pribito velja za Gregorja Pipana, investitorja in mentorja v startupih, kot so Koofr, Sentinel Marine Solutions, Datafy.it, Moj mojster.

 

Danes imaš priložnost spoznati ga malo drugače...

Gregor palačinke obožuje že od malih nog in kot drugo svojo veliko ljubezen navede šport. Predvsem smučanje, kolesarjenje in hojo v hrib. Na tretjo mesto pa uvrsti prosti čas. Sploh uživa v ležernih trenutkih ob morju, v kakšnem neobljudenem zalivu, kjer se nadiha svežega zraka in si vzame čas zase.

 

 

Največ mu pomeni zahvala nekoga, ki mu je z nasveti pomagal premostiti zanj nepremostljive probleme. Rad svetuje in pomaga.

 

O kompromisih pa pravi takole: "V odnosih, tako poslovnih kot osebnih, se morajo vsi malo prilagoditi in sprejeti kakšen kompromis. To je del življenja. Nikoli ni svet točno tak, kot si ga človek predstavlja. Zato so kompromisi del življenja."

V isti sapi pa nadaljuje:

"Kompromisa ne more biti pri načelih. Pri stvareh, v katere verjameš, ne smeš sklepati kompromisov, saj s tem načenjaš svoj notranji mir. To, da lahko greš zvečer spat čiste vesti, da si naredil vse po najboljših močeh, je tisto, česar ne bom dal za nobeno ceno."

 

Značke
Startup Mentor
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.