STARTUP MENTOR: Njegova supermoč, bi bila zmožnost prepričevanja prepričanih - Mihael Leskovar

Dne 10. junij 2022 objavil Anemari Pediček

Od 5. razreda OŠ dalje in vso srednjo šolo je pomagal pri polaganju in čiščenju vseh vrst talnih oblog. Na takšen način je spoznal od znotraj marsikatero institucijo, podjetje, organizacijo, predvsem pa pridobil neskončne izkušnjem, kako pomembno je zadovoljstvo strank.

 

To je naš startup mentor Mihael Leskovar, ki ima več kot 15-let izkušenj v insitucijah regionalnega razvoja in podpornega okolja za podjetništvo.

 

Danes bomo spoznali Mihaela še malo drugače…

V otroštvu so ga najbolj fascinirale gore. Predvsem njihova mogočnost in večnost v primerjavi s človekom. Danes je njegova strast poleg gora seveda tudi eksperimentalno kuhanje oz. umetnost in znanost kuhanja. Ne kako nahraniti, ampak kako uživati v okusih.

 

Če se bi lahko spremenil v superheroja in si izbral supermoč, bi izbral zmožnost prepričevanja prepričanih.

 

Mihael Leskovar

 

Pomisleke in dvome rešuje z zavedanjem, da smo za svoje odločitve odgovorni sami. Z zanašanjem na lastne izkušnje. S krepitvijo in razvijanjem intuicije.

 

In pri katerih stvareh v življenju Mihael ne sprejema kompromisov?

Pri svobodi misli in pravici znati oz. vedeti.

 

Kljub vsem sodobnim trendom Mihael še vedno ostaja globok pristaš analognih knjig. Trenutno je njegova najljubša knjiga: Vsa ta nevidna svetloba od Anthonyja Doerrja.

 

Najboljše darilo, ki ga je kadarkoli prejel, je sr(e)čnost, ki ga spremlja skozi življenje in mu je nekako bila položena v zibelko.

 

Mihael hvala, da smo te lahko spoznali bolje, in za tvoj prispevek k startup skupnosti.

 

 

Spoznaj ostale startup mentorje

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.