STARTUP MENTOR: Pridno dela že od 15. leta - Renee Vozelj

Dne 15. junij 2022 objavil Anemari Pediček

V otroštvu je res užival pri sestavljanju lego kock, maket in modeliranju. Danes ga nenehno vleče k hrani in podjetniškim idejam.

 

Hmmmm… Ali že veš za koga gre?

 

To je naš startup mentor Renee Vozelj, ki je svojo podjetniško pot zaštartal v letu 2011. Danes je vodja prodaje za B2B segment po celem svetu pri scele-up podjetju Chipolo. Reneeju je na ameriškem in evropskem trgu uspelo izdelke Chipola postaviti na police trgovcev, kot je Sam’s club, Müller, O2, FYE…

 

A danes ti ga predstavimo malo drugače…

Pridno dela že od svojega 15. leta, svoje počitniško delo je začel v tovarni ETI. Renee je kar lep čas, 5 let, preživel v računovodskem servisu. Ukvarjal pa se je tudi s peko v food truck-u Kürtőskalács (druga poimenovanja Trdelnik, Chimney Cake etc.).

 

Če bi si lahko izbral supermoč, bi to bila energija!

 

Ko pride do sprejemanja kompromisov, pravi Rene, da je življenje en sam kompromis oziroma bolje rečeno iskanje ravnovesij.

 

Foto: vir Cekin.si

 

In kako se sooča s pomisleki in dvomi?

“Dobro vprašanje, vedno poizkušam narediti najmanj dva do tri scenarije, ki jih kar nekaj časa preigravam ob enem pa aktivno komuniciram z vsemi deležniki, če je le mogoče," je povedal Renee.

 

Najboljše darilo, ki ga je kadarkoli dobil najverjetneje ni tisto, ki ga imaš v mislih, ampak je darilo narave - njegova hčerka.

 

Renee hvala za tvoj prispevek k startup skupnosti in da smo te lahko spoznali še malo drugače.

 

SPOZNAJ ŠE DRUGE STARTUP MENTORJE


 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.