Vsi dogodki

 
/25. februar   Delavnica: Vikend programiranja
ob 10:00 - ABC Hub, Ljubljana
Spoznaj se z osnovami izdelovanja spletnih strani s HTML in CSS. Dvodnevni tečaj programiranja, primeren za popolne začetnike, bo vodil izkušeni programerski ninja Filip Koprivec. Posebno 'late bird' kotizacijo lahko izkoristite še do 23. 2.!
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/28. februar   Kje in kako do denarja za razvoj startupa?
ob 16:00 - Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
Ključna naloga podjetnika v zgodnjih fazah razvoja je zagotavljanje finančnih virov za rast in razvoj podjetja. Poleg klasičnih 4F, bootstrapanja in poslovnih angelov so vam na voljo še javni viri Slovenskega podjetniškega sklada.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/1. marec   S programom Podjetniškega trampolina skoči dlje!
ob 17:00 - Podjetniški center Standard
Podjetniški trampolin je intenzivni šesttedenski program za zagon podjetja, na katerem boste udeleženci s pomočjo mentorjev in vrhunskih predavateljev razvili delujoče poslovne modele. Rok za prijavo je 20.2.!
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/3. marec   Startup Live Klagenfurt 2017
ob 14:00 - Lakeside Park, Klagenfurt am Wörtersee
Inovativne glave imajo tudi v tem letu možnost, da se udeležijo dogodka Startup Live Klagenfurt, ki bo potekal od 3. do 5. marca 2017 v tehnološkem parku/Lakeside Park, Lakeside B11 v Celovcu. Tako bodo nosilci idej lahko spoznali in sodelovali z mentorji, investitorji, kreativnimi somišljeniki in koristili znanje strokovnjakov za optimalen razvoj svoje ideje. Pohitite nekaj vstopnice po 'early bird' ceni je še na voljo!
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/7. marec   Midlands Engine Trade Summit; prijave do 24.1.
ob 9:00 - The Vox Conference Centre, Birmingham
V Birminghamu bo med 7. in 10. marcem 2017 potekala konferenca Midlands Engine Trade Summit. Če delujete na področjih Air & Space, je to odlična priložnost za srečanje s potencialnimi investitorji, dobavitelji, partnerji, finančni in biznis strokovnjaki.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/7. marec   Prvi slovenski crowdfunding oskarji!
ob 17:30 - NLB Center inovativnega podjetništva, Ljubljana
Vabljeni na prvo podelitev slovenskih crowdfunding oskarjev na kateri bodo podeljena priznanja za najbolj uspešne slovenske zgodbe globalnih platform množičnega financiranja.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/9. marec   Na inOrbit 2017 z 20% popustom!
ob 9:00 - Brdo pri Kranju Congress Centre, Ljubljana
Tudi letos se lahko konference inOrbit udeležite 20% ceneje, če uporabite kodo IO17TPLJ20. Tako boste 9. in 10. marca 2017 v Kongresnem centru Brdo pri Kranju na predavanjih, spremljevalnih dogodkih in priložnostih za mreženje spoznali najnovejše trende in smernice razvoja digitalnega marketinga.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/15. marec   Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu
ob 9:00 - NLB Center inovativnega podjetništva, Ljubljana
Sanjate, da stranke pridejo k vam kar same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Na Zavodu Mladi podjetnik so za vas pripravili temeljito in obsežno delavnico, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke ali dodatnega prihodka.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/24. marec   Delavnica: Google Analytics
ob 16:00 - NLB Center inovativnega podjetništva, Ljubljana
Google Analytics je sicer brezplačno, a hkrati eno izmed najbolj koristnih orodij, ki je na voljo vsakemu lastniku spletne strani ali trgovine. Na delavnici vam bo na pomoč priskočil Marko Penko, ki se z Google Analytics srečuje vsakodnevno.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/28. marec   Wolves Summit 2017: Predstavi svoj startup investitorjem v Varšavi!
ob 8:00 - Palace of Culture and Science, Warsaw
Wolves Summit, mednarodna konferenca namenjena mreženju, bo letos potekala od 28. do 29. marca v Varšavi, na Poljskem. Med udeleženci bo 350 startupov, 250 investitorjev in 350 odločevalcev iz velikih podjetij. Skupaj bodo na srečanju največ pozornosti namenili pogovoru o inovacijah, tehnologijah in poslovnemu razvoju. Organizatorji vabijo startupovce, da se jim pridružite na konferenci.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/20. april   Brezplačno na največji startup dogodek v Budimpešti!
ob 9:00 - Startup Safary Budapest
Pripravite se na sezono lova - v dveh dneh več kot 4000 udeležencev in 200 dogodkov! Na voljo imamo 15 ”networking” in 20 ”job seeker/student” gratis vstopnic, dobite pa jih s sporočilom na info@xlaboratories.com!
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
Koledar dogodkov
> Pokaži vse dogodke
 

Pretekli dogodki

2017
2016
december
november
oktober
september
avgust
junij
maj
april
marec
februar
januar
2015
december
november
oktober
september
avgust
julij
junij
maj
april
marec
februar
januar
2014
december
november
oktober
september