Slovenska Zebra BI med najobetavnejšimi aplikacijami za vizualizacijo podatkov!

Dne 3. februar 2016
 
Priznana revija CIOReview iz Kalifornije je uvrstila slovenski produkt Zebra BI na seznam "20 Most Promising Data Visualization Solution Providers for 2016" zaradi naprednosti in enostavnosti pri izdelavi poslovnih prezentacij, poročil in analitičnih portalov.
Letni izbor predstavlja 20 najbolj obetavnih ponudnikov programskih rešitev za vizualizacijo podatkov z namenom priznanja in spodbujanja razvoja podjetništva na tehnološkem področju. Nominirana podjetja izbira skupina strokovnjakov in članov uredniškega odbora revije CIOReview, predogled tiskanega izvoda revije pa najdete na tej povezavi.
 

Ključna prednost: vgrajena uporaba preverjenih standardov 

Zebra BI je bila izbrana na podlagi ocene po več kot 15 kvantitativnih in kvalitativnih kriterijih. Strokovnjaki so pri tem upoštevali izkušnje podjetja, ugled podjetja na svojem področju, tehnične certifikate, prisotnost na trgu in pozitivne ocene strank. Ključnega pomena za vključitev Zebra BI na priznani seznam je bila njena posebnost: vgrajena uporaba preverjenih standardov za vizualizacijo podatkov.

"Zebra BI je bila na našem radarju že nekaj časa, saj predstavlja revolucijo na področju tehnologije za vizualizacijo podatkov," pravi Jeevan George, odgovorni urednik pri CIOReview. "Zebra BI je v preteklem letu orala ledino in tako pridobivala stranke po vsem svetu, zato nam je v čast, da jo lahko predstavimo na letošnjem seznamu."


Še eno v vrsti priznanj ...

Za slovensko podjetje Zebra BI je to še eno v vrsti priznanj, ki so jih prejeli v zadnjem letu in pol, odkar so začeli prodajati svojo inovativno rešitev na globalnem trgu. Programsko orodje Zebra BI uporabljajo velika, srednja in mala podjetja po vsem svetu. Lani je podjetje več kot 92 % prihodkov ustvarilo izven Slovenije. Med njihovimi kupci so tudi nekatera najbolj prepoznavna podjetja, kot so Coca-Cola, Roche, SanofiAventis, Heineken, Carlsberg, Volvo Bus, Konica Minolta, Saudi Airlines, US Gas & Electric, Hemofarm in drugi. Produkt Zebra BI je v letu 2015 prejel certifikat organizacije IBCS Association (International Business Communication Standards) za odličnost v vizualizaciji poslovnih podatkov.
 

Več informacij o Zebri

Zebra BI je aplikacija za hitro izdelavo poslovnih prezentacij, poročil, analiz in nadzornih plošč v orodju MS Excel. Z napredno vizualizacijo podatkov, ki jo nudi Zebra BI, postanejo poročila kristalno jasna za vse nivoje managementa. To je danes ključnega pomena, saj je pri vsakodnevnem delovnem tempu ter vse večji količini informacij pozornost bralca močno omejena.

 
Značke
Trainers4me Marko Filej SK75 Trenerji4me
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.