Nov globalni projekt start-upa Trainers4Me.com in skorajšnji vstop mednarodnega strateškega investitorja!

Dne 18. januar 2016
 
Lani ustanovljena spletna platforma za iskanje in rezervacijo športnih trenerjev Trainers4Me.com, prejemnica investicije SK75 Slovenskega podjetniškega sklada, se hitro razvija in ponuja inovativne nove storitve. Sedaj bodo poleg klasičnih športnh treningov oz. najemov trenerjev ponujali tudi spletne video treninge v živo. Začetek te ponudbe bo zaznamoval zvezdniški spletni trening s teniško zvezdnico in lepotico Ano Ivanovič. V prihodnjih mesecih bodo objavili tudi vstop strateškega investitorja, multinacionalno podjetje, in lansirali dodatne nove projekte globalnih razsežnosti. 
 
 

 

Ekskluzivni zvezdniški video trening

V torek, 2. februarja, ob 17.30, bo Ana Ivanovič, teniška suprezvezdnica ki v teh dneh igra na WTA turnirju v Avstraliiji, prvič v živo vodila ekskluzivni video trening. Prijavljeni udeleženci bodo sodelovali v ekskluzivnem treningu, ki ga pripravlja skupaj s Trainers4Me.com. Pričakujejo prijave iz celega sveta, prijave pa so že možne prek spletne strani: www.trainers4me.com
 

Trainers4Me.com se hitro razvija in raste

Slovensko startup podjetje se hitro razvija in posluje na globalnem trgu. Kot pravi Marko Filej, direktor in ustanovitelj podjetja, ”se razvijamo v pravo smer! V prihodnjih mesecih bomo objavili strateškega investitorja, globalno multinacionalno podjetje, in lansirali dodatne nove projekte, ki bodo imeli globalne razsežnosti. Dokazujemo, da tudi spletna slovenska podjetja lahko prodrejo na globalni trg s pravimi idejami in pristopi.
 

Gloalna športna skupnost

Trainers4me.com razvija globalno športno skupnost, tako da ponuja enostavni in stroškovno najbolj učinkoviti način, kako lahko športni navdušenci najdejo kvalificiranega športnega trenerja.. Trainers4me.com ljubiteljem športa ponuja takojšnji dostop do tisoče športnh trenerjev po celem svetu.

Platforma ponuja športne trenerje v najrazličnejših športih, od smučanja do surfanja. Trainers4Me.com omogoča svojim uporabnikom tudi lokacijsko fleksibilnost. Svoj najljubši šport lahko poleg svojega domačega kraja, trenirajo s trenerjem na dopustu ali na poslovni poti, kjerkoli po svetu. Odslej pa tudi preko spletnih video treningov.

Idejni pobudnik in ustanovitelj podjetja je Slovenec Marko Filej. Teniška zvezdnica Ana Ivanović kot solastnica aktivno podpira razvoj inovativne internetne športne platforme Trainers4me.com.  
 

Dodatne informacije

Elektronski naslov: press@Trainers4Me.com
Telefonska številka: 00386 41 844 444
Spletna stran: http://www.trainers4me.com
 
Značke
Trainers4me Marko Filej SK75 Trenerji4me
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.