Marko Filej išče nove člane ekipe za growth hacking, prodajo in marketing spletne platforme OnlineGym4me

Dne 4. avgust 2016 objavil Stanislava Vabšek
 
OnlineGym4me.com je spletna telovadnica, za katero je start-upovec Marko Filej pred kratkim prejel investicijo fitnes in wellness korporacije Technogym. Podjetnik, ki je hkrati tudi ustanovitelj SK75 start-upa Trainers4me.com, pravi, da OnlineGym4me.com hitro raste in se nenehno razvija, zato v svojo ekipo vabi dinamične ljudi z idejami in voljo do trdega dela, ki imajo izkušnje na področju growth hackinga, prodaje in marketinga, hkrati pa grizejo oz. imajo strast, motivacijo in voljo, da se dokažejo v globalnem start-up okolju. Javite se, če se prepoznate v tem opisu oz. sporočite naprej, če poznate koga, ki bi zanimal tovrsten karierni izziv.
 


 

Grizeš? Karierna priložnost zate!

”Si takšne vrste človek, ki ugrizne in ne izpusti, dokler ne doseže ali še raje preseže zastavljenega cilja?
Poznaš growth hacking? Imaš izkušnje iz prodaje, marketinga in startup okolja? Če česa ne poznaš, si motiviran, da se tega hitro naučiš? Ti dolgi delavniki niso tuji? Si samoiniciativen in samostojno vodiš projekte? Ne samo, da imaš inovativne ideje, jih tudi realiziraš? Si prepričan, da bi ravno ti lahko prispeval k rasti globalnega start-upa? Pričakuješ plačilo glede na rezultate?”
 

Dokaži se! Še prej pa pošlji CV in motivacijsko pismo ...

S temi vprašanji Marko Filej ponuja priložnost za nove člane ekipe OnlineGym4me.com. Če ste nanje odgovorili z da, potem pošljite motivacijsko pismo in CV v angleškem jeziku na naslov marko.filej@onlinegym4me.com.
 

Učenje in delo z najboljšimi

Izkušenj za delo in učenje od najboljših boste imeli na pretek. Ali kot je ob prejemu investicije za razvoj od fitnes in wellness korporacije Technogym povedal Filej: "Izjemno sem ponosen, da mi je uspelo pridobiti zaupanje podjetja, ki je na svojem področju številka ena v svetovnem merilu. Vstop podjetja Technogym v OnlineGym4me.com pa nam odpira tudi nove priložnosti za sodelovanje z različnimi partnerji po vsem svetu.”
 

Kaj ponuja OnlineGym4me.com?

OnlineGym4me.com je spletna telovadnica, ki uporabnikom omogoča, da lahko telovadijo kadarkoli in kjerkoli. Uporabniki lahko izbirajo med več kot 120 treningi v živo ter hkrati dostopajo do posnetkov treningov. Uporabnikom so na voljo številne popularne vadbe - od funkcionalnega treninga, joge in pilatesa do nutricionističnih nasvetov ter posebnih treningov s svetovno znanimi zvezdniki iz fitnes, glasbene in modne industrije.
 
Spletna video platforma OnlineGym4me spada pod okrilje družbe T4ME Limited, pod katero deluje tudi platforma Trainers4Me.com, ki ljubiteljem športa ponuja takojšen dostop do športnih trenerjev iz različnih panog po vsem svetu. Zanjo je Marko Filej prejel investicijo SK75 oz. 75.000 EUR konvertibilnega posojila Slovenskega podjetniškega sklada.
 
Značke
Marko Filej Trainers4me OnlineGym4me Zaposlovanje Širitev ekipe
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.