Roadshow Murska Sobota - jesen 2016

26. avgust 2016 Ob 9.00
Datum in ura
Petek, 26. avgust 2016
9.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Po informacije iz prve roke

Roadshow Murska Sobota je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe, in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavili vam bomo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja ter kje pridobiti potrebno znanje in izkušnje za hitrejši podjetniški razvoj.

Za vas smo pripravili: 

  • Predstavitev vitkih in agilnih metod izgradnje produkta, ki vam zagotavljajo hiter napredek in neposredno povratno informacijo iz trga.
  • Predstavitev programov Slovenskega podjetniškega sklada SK75 ter SK200 za pridobitev konvertibilnega posojila v višini 75.000 € (SK75) ali javne lastniške investicije v višini 200.000 € (SK200).
  • Predstavitev ponudbe lokalnega podjetniškega ekosistema za vaš podjetniški razvoj.   
  • Pogovor z uspešnim podjetnikom o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju njegovega podjetja.

 
Osebno svetovanje, odgovori iz prve roke 

Na dogodku se bomo pogovorili o najpogostejših vprašanjih in dilemah podjetnikov, ki se odločajo za sodelovanje v predstavljenih programih. Prav tako bomo osebno svetovali glede priprave in oddaje vloge na razpise in prijave na tekmovanje.
 
 

Program

09.00 – 09.30 | Predstavitev produktov SK75 in SK200
Predstavitev produktov SK75 in SK200 in potek pred-selekcijskega procesa

09.30 – 10.30 | Izkušnje iz prve roke
Podjetniški pogovor o korakih napredka, vitkih in agilnih metodologijah, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju podjetja. Živana bo predstavila svojo izkušnjo razvoja in prodaje b2b aplikacije SportWip s katero so bili sprejeti v ameriški pospeševalnik SeedSumo in tudi prejeli 75.000 EUR investicije Slovenskega podjetniškega sklada.

Živana Žerjal, soustanoviteljca podjetja U2G d.o.o., prejemnik SK investicije.
Urban Lapajne, Iniciativa Start:up Slovenija

10.30 – 11.00 | Vprašanja in odgovori, osebno svetovanje in druženje
Odgovori na vprašanja povezana s produkti SK75 in SK200.

Vprašanja lahko pošljete tudi na elektronski naslov faq@startup.si

 

Prijava na dogodek

Udeležba na dogodku je brezplačna. Obvezna je elektronska prijava. 

   

Organizatorji

Dogodek organizira Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju z Pomurskim tehnološkim parkom. Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.