Rim ni bil zgrajen v enem dnevu - dogodek za povezovanje z italijanskim tveganim kapitalom in inkubatorji

22. oktober 2015 Ob 15.00
Datum in ura
Četrtek, 22. oktober 2015
15.00 - 0.00 CEST
Lokacija

'Rome wasn't built in a day' ali Rim ni bil zgrajen v enem dnevu je dogodek za povezovanje slovenskih 'life science' podjetij z italijanskim tveganim kapitalom in inkubatorji za pospešitev njihove rasti in globalnega preboja. Na sporedu bo v četrtek 22. 10. 2015, od 15h do 20h ure, v prostorih Centra inovativnega podjetništva (CIP) Nove ljubljanske banke na Trgu republike 2 v Ljubljani.

Investicije v podjetja iz 'life science' panog so torej vroča tema in eno najzanimivejših področij za investitorje, zato Zavod ZMAG skupaj z italijanskimi partnerji LCA Studio Legale organizira srečanje italijanskih in slovenskih deležnikov iz start-up okolja, z namenom, da predstavi 6 perspektivnih, mladih, razvojno naravnanih in rastočih slovenskih 'life science' podjetij:

Poleg predstavitev slovenskih start-upov bodo gostje iz Italije in Slovenije predstavili potencialne med-državne sinergije na področju investiranja v mlada in perspektivna 'life science' podjetja, možne skupne nastope na italijanskem in drugih trgih ter konkretne primere dobrih praks.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, prijave so obvezne.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.