IoT konferenca Living bits and things 2016

20. junij 2016 Ob 10.00
Datum in ura
Ponedeljek, 20. junij 2016
10.00 - 0.00 CEST
Lokacija

V ponedeljek in torek 20. in 21. junija bo na Bledu potekala že šesta dvodnevna IoT konferenca Living bits and things 2016. Gre za vodilni poslovno-tehnološki dogodek z najdaljšo tradicijo v CEE regiji s področja Interneta stvari (IoT - Internet of things) in digitalne preobrazbe.

Rdeča nit letošnjega dogodka je Internet stvari in njegova vloga pri digitalni preobrazbi ter razvoju Industrije 4.0., kako pametne napravice, ki nas povezujejo, lahko pomagajo posameznikom, skupnostim in podjetjem na poti v lepšo, bolj enostavno in tehnološko učinkovitejšo prihodnost.

Govora bo tudi o izzivih digitalne industrije ter dinamiki globalnih vrednostnih verig ter vzpostavljanju poslovnih modelov, ki kreirajo zaupanja vredna okolja, kjer sta zasebnost in varnost med najvišjimi vrednotami. Precej pozornosti bo namenjeno tudi monetiziranju in financiranju novih digitalnih podjetij ter optimiziranju poslovnih procesov.

Na tem največjem dogodku s področja interneta stvari bo ena od predavateljic - vodij tematskih sklopov tudi namestnica direktorja Tehnološkega parka Ljubljana, ki je sicer soorganizator in partner dogodka, mag. Marjana Majerič, zaenkrat ena od dveh ženskih govork. Tema, ki se jo bo dotaknila, je povezovanje start-upov, malih ter srednje velikih podjetij z velikimi globalnimi korporacijami - predvsem na področju zelenih tehnologij, zdravja in pametnih mest. 

Več o predavateljih in prijavnico za dogodek najdete tukaj.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.