Neptun digital

 
Novogoriškemu podjetju Neptun digital, rednemu članu Primorskega tehnološkega parka, ki ga je leta 2007 ustanovil Aljoša Pavšič, je v februarju 2008 uspelo na svetovni trg lansirati cenovno ugodne proizvode s področja digitalne signalizacije. Le-ti ponujajo visoko zanesljivost in s svojimi funkcijami izpolnjujejo vse trenutne zahteve trga, hkrati pa ponujajo možnost razvoja rešitev za bodoče povpraševanje.
 

Trg digitalne signalizacije trenutno predstavlja enega izmed najhitreje rastočih oglaševalskih medijev na svetu. Podjetje Neptun Digital pa je prvo podjetje na trgu, ki ponuja celovito nizko cenovno rešitev s področja digitalne signalizacije in to po izredno ugodni ceni. Njihovo prodajno paleto zajemajo proizvodi, namenjeni krmiljenju različnih zaslonov (LCD, plazma, videoprojektor,...), ki se uporabljajo pri oglaševanju ali distribuciji raznih informacij končnim strankam.
 
Tako na primer storitev SMS Vrsta omogoča možnost naročanja in obveščanja o stanju čakalnih vrst v čakalnicah prek SMS sporočila. V Sloveniji so rešitve podjetja že nameščene v lekarnah in zdravstvenih domovih, v tujini pa so rešitve namenjene še številnim drugim področjem. Preizkusni proizvodi so bili razposlani tako podjetjem iz Evrope (Švica, Italija, Nizozemska, Danska, Španija, Francija) kot tudi podjetjem izven Evropske Unije (Afrika, ZDA, Koreja, Japonska). Večina strank se je na proizvode odzvala pozitivno, kar daje potrditev, da proizvodi podjetja Neptun Digital v vseh pogledih izpolnjujejo trenutne zahteve trga in so zreli za masovno prodajo, ki jo želi podjetje uresničiti v sodelovanju s strateškim partnerjem.
 
Vir slik: Wikimedia.org
 
 
   Podporno okolje

Član: Primorski tehnološki park
Primorski tehnološki park je stimulativno podjetniško okolje za inovativna podjetja ter ambiciozne posameznike in skupine, ki razvijajo nove izdelke in storitve z visoko dodano vrednostjo. Zagotavljamo infrastrukturo in podjetniške programe za rast, razvoj in internacionalizacijo podjetij. Več...
 

> Nazaj na vse
Ustanovitelji
Pavšič Aljoša
Vključenost v programe
Start:up leta
Drugi podatki
Spletna stran: www.neptun-digital.com
Leto ustanovitve: 2007