Molekula

 
Molekula je visoko tehnološko podjetje, ustanovljeno leta 2009 in je redni član Ljubljanskega tehnološkega parka. Ekipa strokovnjakov se je odločila na trg ponuditi storitev pod imenom FindMe, ki posameznikom omogoča, da si preko spleta najdejo takšne potencialne partnerje, s katerimi se genetsko, spolno in plodno dopolnjujejo.
 

Pri kompatibilnih parih lahko opazimo: povečano verjetnost, da si bodo telesni vonji kompatibilnih oseb všeč, povečano verjetnost spolne kompatibilnosti in boljšega spolnega življenja, da ženske s kompatibilnim partnerjem bolj pogosto doživijo orgazem in redkeje varajo partnerja, da so kompatibilni partnerji bolj plodni in bosta kompatibilna partnerja, ob predpostavki da sta sicer zdrava, imela bolj zdrave in imunsko bolj odporne otroke.
 
Storitev bo ponujena domačim in tujim portalom in agencijam za iskanje parov kot njihova dodatna storitev, hkrati pa bo podjetje imelo svojo mrežo uporabnikov. Podjetje išče investicijo v vrednosti 60.000 do 80.000 EUR za certificiranje HLA testa, patent, iskanje partnerjev ter vstop na mednarodni trg.
 
Vir slik: cdllife.com
 
 
   Podporno okolje

Član: Tehnološki park Ljubljana
Tehnološki park Ljubljana pod svojim okriljem povezuje več kot 290 podjetij. Število članov nenehno narašča, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih članstvo v takšnem mednarodno usmerjenem podjetniškem in podpornem okolju prinaša. Več...
 

> Nazaj na vse
Ustanovitelji
Zupančič Klemen
Šterk Nina
Vključenost v programe
Start:up leta
Drugi podatki
Spletna stran: www.molekula.si
Leto ustanovitve: 2009