Dopinus

 
Podjetje Dopinus je pričelo poslovati 1. januarja 2009 in je redni član Tehnološkega parka Ljubljana. Jedro podjetja sestavljajo štirje bivši vodje razvoja slovenskih IT podjetij. Trenutno je v podjetju zaposlenih že 9 oseb, ki se jim bo predvidoma v letu 2010 pridružilo še dodatnih 5.
 

Primarna dejavnost podjetja je razvoj sodobnega razvojnega orodja imenovanega Dopinus, ki je namenjeno razvijalcem informacijskih sistemov po vsem svetu. Orodje omogoča, da z njim razvite aplikacije delujejo na različnih operacijskih sistemih in podatkovnih bazah, so večnivojske, modularne, skalabilne in večsubjektne ter vsebujejo vso potrebno podporo večjezičnosti.
 
Na ta način se lahko razvijalci aplikacij v celoti posvetijo željeni vsebini aplikacij in ne več kompleksnim tehničnim in tehnološkim izzivom razvoja. Posledica je bistveno hitrejši in učinkovitejši razvoj poslovnih rešitev z manj programskimi napakami. Orodje bodo na trg lansirali do konca pomladi 2010 in takrat tudi načrtujejo izvedbo naslednje faze dokapitalizacije v višini minimalno 500.000 EUR, potrebnih za prodor na svetovni trg.
 
Vir slik: dopinus.com

 
   Podporno okolje

Član: Tehnološki park Ljubljana
Tehnološki park Ljubljana pod svojim okriljem povezuje več kot 290 podjetij. Število članov nenehno narašča, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih članstvo v takšnem mednarodno usmerjenem podjetniškem in podpornem okolju prinaša. Več...
 

> Nazaj na vse
Ustanovitelj
Pondelak Dušan
IS.EDICO informacijski sistemi d.o.o.
Vključenost v programe
Start:up leta
Drugi podatki
Spletna stran: www.dopinus.com
Leto ustanovitve: 2008