Strelovod

 
Podjetje Strelovod je bilo ustanovljeno leta 2007 in je v postopku sprejema v Tovarno podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru. Ključni projekt podjetja je specializiran spletni in mobilni iskalnik www.odpiralnicasi.com, ki uporabniku omogoča, da z enim klikom dobi informacijo o tem, ali je neka banka, trgovina, pošta, lekarna ali restavracija trenutno odprta.
 

Ideja je nastala, ko je David Krmpotič razvil enostaven program za vnašanje uporabnih informacij. V njega je začel vpisovati tudi odpiralne čase nekaterih lokacij, vendar je kmalu ugotovil, da mora obstajati boljši način za tak tip podatkov. Čeprav se nam trenutna rešitev morda zdi čisto samoumevna, sta bilo vseeno potrebni skoraj 2 leti, da je ideja dozorela in je podjetniku postalo jasno, kako mora biti zgodba zastavljena in izvedena.
 
V podjetju že načrtujejo vključitev dodatnih koristnih komercialnih informacij o restavracijah, trgovinah in ostalih lokacijah, s katerimi bodo uporabnikom pomagali priti do najboljše in najbolj ugodne izbire v danem trenutku, ne glede na to, kje se nahajajo. Uporabniki portala bodo tako dobili kopico koristnih informacij, oglaševalci pa učinkovito pot za lokalno promocijo kvalitetnih storitev in izdelkov. Podjetje za naslednjo fazo razvoja išče kapital v višini 42.500 EUR.
 
Vir slik: odpiralnicasi.com

 
   Podporno okolje

Član: Tehnološki park Ljubljana
Tehnološki park Ljubljana pod svojim okriljem povezuje več kot 290 podjetij. Število članov nenehno narašča, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih članstvo v takšnem mednarodno usmerjenem podjetniškem in podpornem okolju prinaša. Več...
 

> Nazaj na vse
Ustanovitelj
Žagar Mitja
Vključenost v programe
Start:up leta
Drugi podatki
Spletna stran: www.odpiralnicasi.com
Leto ustanovitve: 2009