4FUN

 /16.1.2018, Avtor: Stanislava Vabšek
 
Aplikacija PRINTEE uporabnikom pametnih telefonov omogoča, da direktno iz galerije telefona na enostaven način oddajo naročilo za razvijanje fotografij in jih v kratkem času prek kurirja prejmejo na svoj svoj naslov.
 

Problem

Vsi izleti, dopusti in lepi trenutki so danes shranjeni na digitalnih nosilcih in tudi sodobni telefoni omogočajo kakovostne fotografije, vendar jih zaradi prekompleksnih obstoječih orodij ne razvijamo v takšni meri, kot smo jih nekoč. Zaradi razpršenosti in kvantitete smo tako »izgubili« naše spomine, ki smo jih v preteklosti imeli shranjene v albumih s klasično fotografijo, prav tako pa v času digitalne dobe in tempa, v katerem živimo, nimamo časa preživljati ure in ure za osebnim računalnikom ter prek spletnih platform oddajati fotografije v razvijanje.
 

Rešitev

Kot izkušeni programerji so člani ekipe PRINTEE iskali rešitev, kako na najbolj enostaven način reševati problem od posnetka fotografije do uporabnikovega fizičnega prejema tiskane slike. Razvili so PRINTEE aplikacijo, ki uporabniku pametnega telefona omogoča, da direktno iz galerije svojega telefona na enostaven način odda naročilo razvijanja fotografij in jih v kratkem času prek kurirja prejme na prednastavljen naslov.
 

Konkurenca

Večina tekmecev ponuja prekompleksne rešitve za povprečnega uporabnika. CEWE – največji evropski ponudnik foto izdelkov ima sicer razvit sistem naročanja svojih izdelkov prek aplikacije, vendar je aplikacija zahtevna za uporabo. LALALAB – največji konkurent iz vidika tehnološko napredne rešitve in marketinga, ima kompleksnejšo aplikacijo in bistveno višje cene za svoje izdelke. HoferFOTO – nizko cenovni konkurent, nima aplikacije, naročilo se lahko odda le prek spletne strani. Fotografije tiska z digitalno tehniko na foto papir, ki pa ima v primerjavi s fotografijami, razvitimi prek aplikacije PRINTEE bistveno manjšo ostrino, barvno globino in obstojnost fotografije. 

 

Kontaktni podatki

4FUN d.o.o.
Cesta na Lepo njivo 23, Mozirje, 3330 Mozirje
CEO: Jure Lukač, jure@printeeapp.com
Web: printeeapp.com
 
   Podporno okolje

Član: Inkubator Savinjske regije
Več...
 

Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Jure Lukač, CEO
Jure Matjaž
Rok Matjaž
Jakob Grasselli
Tomaž Marhat
Gregor Koprivc
Lara Fidler
 
Investitorji
SPS SK75 - generacija jesen 2017
 
Drugi podatki
Facebook
Twitter
LinkedIn