ID.Conference

 /16.1.2018, Avtor: Stanislava Vabšek
 
ID.Conference je specializirano podjetje za podporo pri organizaciji in upravljanju udeležencev na velikih dogodkih, kot so konference, simpoziji ... Inovativno rešitev je podprl tudi ABC pospeševalnik, ki je aktivni investitor v podjetju.
 

Problem

Na določenih konferencah morajo organizatorji identificirati posameznega udeleženca – kdaj je vstopil in izstopil iz konferenčne dvorane. Na nekaterih dogodkih je to celo zakonsko obvezno, saj udeleženci s prisotnostjo na dogodku pridobivajo kreditne točke za pridobitev ali podaljšanje licence za opravljanje svojega poklica. Danes reševanje tega problema poteka v papirnati obliki ali s skeniranjem vsakega posameznika.
 

Rešitev

IDConference je modularna rešitev, ki zajema platformo, skupaj z aplikacijami in inovativnim RFID UHF stojalom. Slednje rešuje problem beleženja prehoda udeležencev, predvsem na zakonsko reguliranih konferencah, zmanjšuje gnečo ter stroške za najem osebja. Organizatorji in lastniki dogodkov lahko tudi poljubno izberejo posamezni modul, kateri prek API-jev komunicira z ostalimi programskimi orodji.
 

Konkurenčna prednost

RFID UHF stojalo omogoča prost in neoviran pretok udeležencev, brez posamičnega skeniranja. Na svetovnem trgu so le trije tovrstni ponudniki, nihče pa ne ponuja tudi kontrole dovoljenj prehoda posameznega udeleženca.

 

Kontaktni podatki

ID.Conference d.o.o.
Nova pot 124A, Vnanje Gorice, 1351 Brezovica pri Ljubljani
CEO: Jurij Triller, Jure.triller@IDConference.eu
Web: https://idconference.eu
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Jure Triller, CEO 
Jasna Triller
Tomaž Jurič
Marko Panjan
Mateja Potočnik
Anja Pirc
 
Investitorji
ABC Accelerator
SPS SK75 - generacija jesen 2017
 
Drugi podatki
Facebook
LinkedIn