LuckyOne

 /10.10.2017, Avtor: Stanislava Vabšek
 
Lucky3in1 je inovativna lesena igrač za otroke, ki v enem produktu združuje poganjalec, skiro in tricikel, starše in otroke pa motivira k skupnemu ustvarjanju in igrivem učenju motoričnih ter tehničnih veščin.
 

Problem

Lucky3in1 rešuje problematiko kopičenja igrač, pomanjkanja prostora za shranjevanje, dolgoročne uporabnosti in nenazadnje tudi relativno visokih stroškov za nakup različnih otroških vozil.
 

Rešitev

Inovativna igrača za otroke, narejena iz naravi prijaznih materialov, je večnamenska in sestavljiva. Motivirala naj bi tako starše kot otroke k skupnemu ustvarjanju in igrivem učenju motoričnih in tehničnih veščin. Lucky3in1 je torej prva sestavljiva kombinacija lesenega poganjalca, skiroja in tricikla v enem. Zaradi inovativne konstrukcije je možno igračo prilagajati otrokovim željam, potrebam in starostnim kategorijam.
 

Konkurenčna prednost

Trenutno na trgu skoraj ne obstajajo produkti, ki bi s svojo inovativnostjo lahko celovito reševali probleme, ki jih naslavlja Lucky3in1. Zato se skoraj vsi starši odločijo za nakup treh različnih produktov – poganjalca, tricikla in skiroja ter tako omogočajo uporabo teh vozil skozi različne razvojne faze svojih otrok.

 

Kontaktni podatki

LuckyOne d.o.o., Tavčarjeva ulica 24, 4000 Kranj
Direktor: Matjaž Loc
Email: matjaz.loc@lucky3in1.com
Splet: www.lucky3in1.com


 
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Matjaž Loc, CEO
Anja Žmuc
Johan Rajgelj
Investitorji
SPS SK75 - generacija pomlad 2017
Drugi podatki
Facebook