Potenza Innova

 /16.5.2017, Avtor: Majda Dodevska
 

Potenza Innova z inovativnim higienskim tamponom TampoRelief 2/1 za hitro, varno in učinkovito lajšanje menstrualne bolečine.

Problem

Raziskave so pokazale, da vsako sedmo žensko pestijo hude menstrualne bolečine, ki so podobne bolečinam pri rojevanju, zaradi česar sta pri 10% žensk močno zmanjšana kakovost življenja in učinkovitost pri delu. Samo v Sloveniji se to odraža v 11 milijonih izgubljenih delovnih ur letno. Ženske trenutno nimajo na voljo rešitev, ki bi bile namenjene izključno premagovanju menstrualne bolečine, zato se ženske zatekajo k jemanju oralnih protibolečinskim sredstvom, ki imajo lahko resne neželene učinke in niso primerna za vse.

Rešitev

TampoRelief je inovativni tampon, ki na konici vsebuje aktivno substanco za lajšanje menstrualne bolečine. Gre za prvo rešitev, ki so jo razvili izključno za lajšanje menstrualne bolečine. TampoRelief s svojim 2 v 1 pristopom zagotavlja primerljive rezultate in hitrejšo učinkovitost sredstva proti bolečinam brez neželenih stranskih učinkov, ter namerava prevzeti vodilno vlogo na področju blaženja menstrualnih bolečin.
 

Ekipa

Za TampoReliefom stoji uravnotežena ekipa dveh iskušenih poslovnežev in razvojnikov ter dveh mladih podjetnikov. Z bogatimi izkušnjami s področja raziskav, regulative ter prodaje na področju farmacije, z že vzpostavljenimi prodajnimi kanali in širokim naborom pomembnih kontaktov je ekipa pripravljena za hiter razvoj podjetja.
 

Produkt v enem stavku

Ženskam vračamo 10% življenja.

 

Finalisti tekmovanja Start:up leta 2017

 

Potenza Innova | Start:up Slovenia 2017 finalist from SAMINO on Vimeo.

Kontakt

Email: irena.znidarsic@potenza-innova.si
Avtor vsebine: Majda Dodevska,
PR in komunikacija, PODIM konferenca
 
> Nazaj na vse
Ustanovitelji
Matjaž Žnidaršič
Irena Horvat - Žnidaršič
Inovativni izdelki
TampoRelief
Vključenost v programe
Start:up leta
Drugi podatki
Spletna stran: http://www.potenza-innova.si
Leto ustanovitve: 2016