Omisli.si

 /9.11.2016, Avtor: Elvisa Basailović
 
Omisli.si je spletni portal in vstopna postaja za nakup različnih lokalnih storitev. Iskalcu storitve (npr. prevajanja, oblikovanja ali cateringa) omogoča, da v manj kot eni minuti prek spletnega obrazca odda svoje povpraševanje in brezplačno prejme vsaj pet ponudb različnih ponudnikov.
 

Problem in uporabna vrednost

Spletni portal Omisli.si iskalcem različnih storitev rešuje problem časovno zamudnega preverjanja ponudnikov, njihovih cen in kakovosti storitev, ponudnikom pa problem pomanjkanja povpraševanja ter dragega in neučinkovitega oglaševanja.

Ljudje, ki iščejo določeno storitev, v portal vnesejo povzetek del, ki jih potrebno opraviti, ali tip storitve, ki jo iščejo. Omisli.si analizira povpraševanje in najde lokalne ponudnike storitve, ki se nato potegujejo za posel tako, da uporabniku pošljejo svojo ponudbo. Ponudniki storitev na Omisli.si gradijo svoj profil z ocenami in priporočili, ki iskalcem olajšalo odločitev.  
 

Rešitev

Omisli.si trenutno ponuja iskanje in najem lokalnih storitev v 20-ih različnih kategorijah. Kupcu hitro in zanesljivo ponudijo pet različnih ponudb. Iskalcem ponudnikov olajšajo izkušnjo iskanja, prihranijo čas in denar ob pridobivanju ponudb, hkrati pa jim izboljšajo možnosti, da bodo pridobili vse relevantne informacije, ki jih potrebujejo, da bodo izbrali najprimernejšega ponudnika.
 
Ponudnikom storitev portal zagotavlja orodje za pridobivanje novih povpraševanj in plačilo samo v primeru, ko želijo oddati ponudbo konkretnemu povpraševalcu. Poleg vsega naštetega Omisli.si uporabnikom nudi avtonomnost in garancijo zadovoljstva ter izobraževanje ponudnikov za njihov boljši pristop končnim kupcem.
 

Konkurenčna prednost

Ključna konkurenčna prednost podjetja so izkušnje soustanoviteljev v panogi, ki so do zdaj uspešno postavili že dva podobna portala, in sicer Najdi-glasbenika.si in Najem-fotografa.si. Ekipa želi postati Amazon za storitve, kjer uporabnik na enem mestu pregleduje mnenja in ocene ponudnikov in dobi odgovore na vsa vprašanja, ki jim ima v zvezi z iskano storitvijo.
 

Kontaktni podatki

Naslov: OMISLI.SI d.o.o., Podjetniška ulica 16, 3210 Slovenske Konjice
Spletna stran: www.omisli.si

CEO: Martin Korenjak
Email: martin@omisli.si
Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Martin Korenjak,  CEO
Primož Verdnik, razvoj, design, UE
Mitja Pritržnik, marketing
Investitorji
SPS SK75 - generacija pomlad 2016
Drugi podatki
Facebook