Doctrina

 /2.6.2016, Avtor: Stanislava Vabšek
 
Finalisti tekmovanja Start:up leta 2016 razvijajo spletno platformo Doctrina za povezovanje farmacevtskih podjetij in lekarn za boljše in pacientu bolj prijazno ter učinkovito pridobivanje informacij o farmacevtskih produktih.
 

Problem

Vsak pacient bi moral dobiti najboljši nasvet za rešitev svoje tegobe. Težava je, ker lekarnarji nimajo priložnosti pridobiti dovolj informacij o določenih produktih, ki bi jih priporočajo vsakodnevno. Zgolj 2 od 10 lekarnarjev obiščejo farmacevstki predstavniki, ki jim lahko podajo zadostne in prave informacije o produktih. Da bi vsak lekarnar lahko dal dober nasvet, najprej potrebuje pravo znanje.
 

Rešitev

Doctrina je video platforma, v kateri zaposleni v lekarni lahko pridobijo vse potrebne dodatne informacije o produktih, da lahko stranki pravilo svetujejo. Do portala lahko dostopajo od kjerkoli, sedem dni na teden, 24 ur na dan. Farmacevtska podjetja lahko na ta način dosežejo in izobrazijo svoje stranke in lekarnarje na bolj učinkvi in transparenten način.
 

Ekipa

Ekipa, ki šteje 16 članov, se razposteza čez 5 držav, vključuje pa tudi več kot 250.000 zadovoljnih uporabnikov ter več kot 40 strank. Številke rastejo vsak mesec in ekipa je ponosna na vsako novo pridobitev.
 

Slogan

Doctrina – spletna platforma, ki povezuje farmacevstka podjetja in za boljše in pacientu bolj prijazno ter učinkovito pridobivanje informacij o farmacevtskih produktih.


 

Finalist tekmovanja Start:up leta 2016

 

Povezave

Vir slik: Doctrina

 
   Podporno okolje

Član: Tehnološki park Ljubljana
Tehnološki park Ljubljana pod svojim okriljem povezuje več kot 290 podjetij. Število članov nenehno narašča, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih članstvo v takšnem mednarodno usmerjenem podjetniškem in podpornem okolju prinaša. Več...
 

Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
> Nazaj na vse
Ustanovitelji
 
Inovativni izdelki
Doctrina
Vključenost v programe
Start:up leta
Drugi podatki
Spletna stran: Doctrina.biz
Leto ustanovitve: 2013