Ledcom

 /11.2.2016, Avtor: Elvisa Basailović
 
Podjetje Ledcom je razvilo sistem magnetnih dodatkov XVIDA, ki katerokoli tablico ali mobilni telefon naredi bolj uporabno. XVIDA nosilci in držala, ki so že navdušila uporabnike na Kickstarter platformi, povečajo funkcionalnost naprav v mnogih situacijah - med vožnjo, kolesarjenjem, pri delu doma in v pisarni. Inovativen magnetni mehanizem namreč omogoča varno in enostavno montažo ter zanesljivo in hitro brezžično polnjenje naprav.
 

Problem

Kupci iščejo predvsem pametne dodatke, ki izboljšujejo osnovne funkcije mobilnih naprav in omogočajo njihovo uporabo pri različnih aktivnostih: igra, glasba, fotografija, šport, navigacija, itd. Te aktivnosti tudi porabijo tudi največ baterije.
 

Rešitev

Razvili so XVIDA System - kolekcijo dodatkov, ki jih je mogoče uporabljati s katerokoli mobilno napravo in so združljivi z velikim naborom magnetnih držal za dom, avto, kolo itd. Glavna inovacija je magnetni vmesnik, ki omogoča popolnoma enostaven način montaže na različne površine in tako bistveno poveča uporabnost mobilnih naprav.
 

Konkurenčna prednost

Nudijo celovito rešitev, ki rešuje vse tri probleme hkrati, tj. zaščito, enostavno montažo in polnjenje baterije. Izredno pomembno je tudi, da problem rešujejo na uporabniku enostavnejši način kot konkurenca, izdelki pa so dovršeni tako v tehničnem kot dizajnerskem smislu, ter cenovno ugodni.
 

Kontaktni podatki

Naslov: LEDCOM d.o.o., Vogelna ulica 8, 1000 Ljubljana
Spletna stran: www.xvida.com

CEO: Uroš Čadež
E: u@xvida.com

 
   Podporno okolje

Član: Ljubljanski univerzitetni inkubator
Več...
 

Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ustanovitelji
Uroš Čadež, CEO
Nejc Jamšek, COO
Maja Andlovič, CMO
Marko Čadež, CTO
Inovativni produkti
XVIDA dodatki za mobilne naprave
Vključenost v programe
GG pospeševalnik,  SK investicija
Drugi podatki
Spletna stran: www.xvida.com
Leto ustanovitve: 2011
Facebook
Twitter
LinkedIn