Bitnot

 /11.2.2016, Avtor: Elvisa Basailović
 
Teodoorje prva univerzalna pametna ključavnica z digitalnim ključem v Evropi, ki omogoča prostoročno odpiranje vrat, primerna za vse najpogosteje uporabljane tipe ključavnic. Sistem zazna približevanje telefona k vratom, za katera imate odobren dostop (digitalni ključ) in jih ob približevanju odpre samodejno. Namestitev na obstoječo ključavnico je preprosta in traja 15 minut ali manj. 
 

Problem

Pametna ključavnica podjetja Bitnot rešuje probleme pri dodeljevanju začasnih ključev za različne potrebe (čistilka, varuška, Airbnb gostje ...). V teh primerih je sedaj potrebno osebi zaupati in ji dati rezervni ključ ali biti vedno prisoten, ko potrebujejo dostop do naših prostorov. V primeru Teodoor jim lahko dodelimo digitalni ključ, tudi na daljavo. Hkrati rešujejo tudi preostale probleme s fizičnimi ključi, če jih izgubimo, založimo ...
 

Rešitev

Do svojega digitalnega ključa lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli, bodisi prek pametnega telefona ali spletnega dostopa. Po želji določate, komu boste dodelili dostop in za katero obdobje, obenem pa spremljate vse interakcije s sistemom (kdo in kdaj je uporabil ključ).
 

Kontaktni podatki 

Naslov: BITNOT d.o.o., Puče 1D, 6274 Šmarje
Spletna stran: http://bitnot.io/ https://www.kickstarter.com/projects/1947538842/teodoor-smart-lock

CEO: Martin Koterle
E-mail: martin@bitnot.io


 
 
 
Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ustanovitelji
Martin Koterle, CEO
Tomaž Kotar
Inovativni produkti
Teodoor pametna ključavnica z digitalnim ključem
Vključenost v programe
SGH pospeševalnik, SK investicija
Drugi podatki
Spletna stran: http://bitnot.io/  
Leto ustanovitve: 2015