Vastok

 /11.2.2016, Avtor: Elvisa Basailović
 
Personalizirana 100% naravna kozmetika AlpStories, ki si jo vsak oblikuje po svojem okusu in pod svojo osebno znamko. Razvit in delujoč poslovni model želi dostaviti najboljšo izkušnjo uporabnikom kozmetike v B2C segmentu in podjetjem v B2B segmentu.
 

Rešitev in uporabna vrednost

Z inovativnim pristopom kreiranja personaliziranega izdelka se kupcu prilagodijo glede na njegove lastne potrebe oz. mu omogočijo izdelavo izdelka katerega lahko so-kreira sam. Postopek se prične v spletni trgovini AlpStories.com, v kateri kupcem glede na njegov profil priporočijo naravne sestavine. Takoj po opravljenem nakupu ob pomoči robota Baltazarja (mini kozmetična proizvodnja) ustvarijo svojo linijo unikatnih kozmetičnih izdelkov. Za te izberejo unikatno etiketo, s tem pa ustvarijo svojo osebno znamko kozmetike.
 

Poslovni model

V nadaljevanju bo poslovni model pričel vključevati večstopenjsko direktno prodajo, kot jo ima npr. Avon. Kupci oz. kreatorji personalizirane kozmetične linije imajo možnost pospeševanja prodaje svoje kozmetike – AlpStories jim to omogoči kot platforma in jih hkrati nagradi z zaslužkom od prodaje.
 

Kontaktni podatki

Naslov: VASTOK d.o.o., Dunajska cesta 136, 1000 Ljubljana
Spletna stran: www.alpstories.si
Članstvo v SIO: Tehnološki park Ljubljana

CEO: Danijel Hubman
E: Danijel.hubman@alpstories.si


 

   Podporno okolje

Član: Tehnološki park Ljubljana
Tehnološki park Ljubljana pod svojim okriljem povezuje več kot 290 podjetij. Število članov nenehno narašča, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih članstvo v takšnem mednarodno usmerjenem podjetniškem in podpornem okolju prinaša. Več...
 

Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ustanovitelji
Danijel Hubman, CEO
Oksana Lipitska, CMO
Irena Gajšek
Tanja Koštomaj
Erik Mislej
Inovativni produkti
Personalizirana naravna kozmetika AlpStories
Vključenost v programe
GG pospeševalnik,  SK investicija
Drugi podatki
Spletna stran: www.alpstories.si
Leto ustanovitve: 2013
Facebook
Instagram